ΠΑΟΚ

Ο χαφ που ψάχνει ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ / ΦΙΛΙΚΟ
ΠΑΟΚ, Στανόγεβιτς, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Οι σκέψεις στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση μέσου επανέρχεται στο προσκήνιο, δυο εβδομάδες μετά το “φρένο” στις συζητήσεις με τον Εντόι. Ποια είναι τα δεδομένα μετά την "τριβή" του Στανόγιεβιτς με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές στα χαφ.

Όσο κυλούν οι μέρες, οι προπονήσεις αλλά και τα φιλικά παιχνίδια, ο Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς προχωρά σε όλο και πιο ασφαλή συμπεράσματα όσον αφορά τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά των παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ με το οποίο δουλεύει.

Εξ’ αρχής, όταν άνοιξε η συζήτηση για την διάθεση του 43χρονου Σέρβου να εφαρμόσει το 4-4-2, μια από τις πρώτες συζητήσεις είχε να κάνει με την καταλληλότητα του έμψυχο δυναμικού να στηρίξει την συγκεκριμένη σκέψη, με το βάρος να πέφτει στη μεσαία γραμμή.

Εντός ΠΑΟΚ, οι σκέψεις για την απόκτηση ενός μέσου επανέρχεται στο προσκήνιο, δυο εβδομάδες μετά το “φρένο” στις συζητήσεις με τον Σεΐκ Εντόι, τον εσωτερικό μέσο της Ανζέ. Αυτό που προκύπτει είναι πως ο Στανόγιεβιτς διαπίστωσε πως κάποια από τα χαρακτηριστικά του θηριώδους μέσου της γαλλικής ομάδας απουσιάζουν από το ρόστερ των ασπρόμαυρων.

Η αναφορά στην Εντόι δεν σημαίνει την επανεξέταση της συγκεκριμένης περίπτωσης, αλλά αποτελεί βάση της συζήτησης που έγινε στον Δικέφαλο του βορρά. Οι ασπρόμαυροι αναζητούν έναν παίκτη που να έχει περισσότερη συμμετοχή στη δημιουργία παιχνιδιού από τον Τσίμιροτ και περισσότερο όγκο σε συνδυασμό με περισσότερα τρεξίματα από τον Σάχοβ, χωρίς αυτό να σημαίνει ο Στανίγιεβιτς θέλει να τους “ακυρώσει”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ