ΠΑΟΚ

Ο Βίτορ εκτός με Ντόρτμουντ, Λεβαδειακό

Ο Βίτορ εκτός με Ντόρτμουντ, Λεβαδειακό
Σάμπο INTIME SPORTS

Πρόβλημα στο ισχιακό νεύρο έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο Βίτορ, με τον Πορτογάλο στόπερ να χάνει τα ματς με Ντόρτμουντ και Λεβαδειακό. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για 1 εβδομάδα.

Δεν ήταν καλά τα νέα για τον Μιγκέλ Βίτορ μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε την Δευτέρα (7/12).

Το αποτέλεσμα της εξέτασης έδειξε μεν ότι δεν είχε πρόβλημα στο σημείο του τραυματισμού, ωστόσο οι ενοχλήσεις που έχει στο ισχιακό νεύρο οδήγησαν στην απόφαση να μείνει εκτός δράσης για τα δύο επόμενα παιχνίδια (την Πέμπτη με τη Ντόρτμουντ και την Δευτέρα με τον Λεβαδειακό).

Ο Πορτογάλος αμυντικός θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα την εβδομάδα που διανύουμε.

Η κατάσταση των Σάμπο, Ζάιρο και Γκολάσα

Μπορεί να άρχισε με καλή ψυχολογία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ (με αποθεραπεία και αποφόρτιση με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο για όσους έπαιξαν στο ματς με τον Πανιώνιο και κανονικό πρόγραμμα με παιχνίδια σε μικρό χώρο και κυκλοφορία μπάλας για τους υπόλοιπους) για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ, ωστόσο, ο Ίγκορ Τούντορ είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του με νέα προβλήματα τραυματισμών έχουν προκύψει.

Ο Έρικ Σάμπο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη, δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση και την Τρίτη (08.12) θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Με πρόβλημα αποχώρησε κι ο Ζάιρο, ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα πίσω από το γόνατο και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί την Τρίτη (8/12).

Ο Γκολάσα που δέχτηκε κλωτσιά στον αχίλλειο τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο θα υποβληθεί το βράδυ σε μαγνητική τομογραφία. Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Στέλιος Κίτσιου, Χάρης Χαρίσης, Ρικάρντο Κόστα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ