ΠΑΟΚ

Ο Βίτεκ περιμένει το "θέλω" του Σαββίδη

Ο Βίτεκ περιμένει το "θέλω" του Σαββίδη

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον 34χρονο φορ, Ρόμπερτ Βίτεκ και τον ΠΑΟΚ και γιατί η στάση του Ιβάν Σαββίδη θα κρίνει την τελική απόφαση για την επόμενη μεταγραφή. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ. (videos)

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να στηρίξει τον Αθανασιάδη ως πρώτη επιλογή στη θέση του φορ και, όπως σημειώσαμε και χθες, ψάχνει παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ως συμπληρωματικό του Κλάους.

Παρότι έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις ο Λούμπος Μίχελ, μεταξύ των οποίων και του Ντιέγκο Σόουζα της Μαρίτιμο, φαίνεται ότι έχει στο μυαλό του συγκεκριμένη περίπτωση ελεύθερου παίκτη.

Πρόκειται για τον συμπατριώτη του, Ρόμπερτ Βίτεκ που έχει κάνει αξιοσημείωτη καριέρα σε Νυρεμβέργη, Λιλ, Ανγκαραγκουτσού, Τραμπζονσπόρ, ενώ τα προηγούμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Πέρυσι μάλισα μετρούσε 30 συμμετοχές και 11 γκολ, απόδειξη του ότι παραμένει ενεργός.

Ο Βίτεκ έχει ύψος 1.88μ. δουλεύει εξίσου καλά και τα δύο πόδια, κινείται ως περιφερειακός και παίζει και στο δεξί άκρο. Το μείον του είναι η ηλικία του (έχει κλείσει τα 34) και αυτό είναι που κάνει τον Λούμπος Μίχελ επιφυλακτικό.

Ο Βίτεκ που αυτή την περίοδο δουλεύει με προσωπικό γυμναστή στη Μπρατισλάβα, ενώ κάνει και προπονήσεις με τη β΄ ομάδα της Σλόβαν, δεν ανανέωσε με την ομάδα που τον ανέδειξε γιατί έχει ρίξει το μπάτζετ της και δεν μπορεί να καλύψει το κασέ του. Θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ και περιμένει πώς και πως... σήμα από τον Λούμπος Μίχελ.

Ο ρόλος του Ιβάν
Ο Λούμπος Μίχελ γνωρίζει, βέβαια, ότι η περίπτωση Βίτεκ είναι από αυτές που ήταν εκτός αρχικού πλάνου (ηλικιακά) και δεν έχει σχέση με την επιθυμία που είχε εκφράσει ο Σαββίδης σε οπαδούς του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, μετά το πρώτο ματς με τον Άγιαξ, να φέρει παικταρά στην Τούμπα.

Βέβαια, τα δεδομένα άλλαξαν, ο ΠΑΟΚ δεν συνεχίζει στα πλέι οφ του Champions League και η ομάδα που έχει χτιστεί δεν φαίνεται ότι θα έχει πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας.

Το τι τελικά θα πράξει ο Μίχελ στην υπόθεση "μεταγραφή επιθετικού" θα κριθεί και από τι τελικά θα πει και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος, φέτος, είναι αλήθεια ότι έχει δείξει πως βάζει πάνω απ' όλα τις εισηγήσεις των στενών συνεργατών του.

Το πιο πιθανό, ίσως, σενάριο, είναι οι άνθρωποι του Δικεφάλου να εκμεταλλευτούν τον χρόνο που υπάρχει μέχρι τη λήξη των μεταγραφών και να εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις που θα προκύψουν μέχρι τότε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ