ΠΑΟΚ

O Βαρέλα "υποκλίθηκε" στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

O Βαρέλα "υποκλίθηκε" στους οπαδούς του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Φερνάντο Βαρέλα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε Ρουμάνους δημοσιογράφους που κατέγραψαν την ατμόσφαιρα της Τούμπας στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Απεσταλμένοι της εφημερίδας "Prosport" βρέθηκαν στην Τούμπα και κατέγραψαν την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Έκαναν ολόκληρο θέμα για τις κροτίδες και τα βεγγαλικά που πέφτουν παρότι επιφέρουν πρόστιμα (έφτασαν μέχρι το τραγικό συμβάν με τον Μπλιώνα στο Αλκαζάρ της Λάρισας), μίλησαν με οπαδούς στη Θύρα 4 και φιλοξένησαν και δηλώσεις του Φερνάντο Βαρέλα. Ο αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

"Οι οπαδοί σε κάνουν να παίζεις πιο συγκεντρωμένα, πιο επιθετικά. Όταν παίζεις σημαντικά ματς, πρέπει να έχεις κάποιον να σε ωθεί και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ευκολότερο όταν έχεις τέτοια υποστήριξη, χωρίς αυτούς τα πάντα είναι πιο δύσκολα.

Συνήθως είναι 15-20.000 οπαδοί στα ματς, αλλά είναι πραγματικοί οπαδοί. Είναι τρελοί με την καλή έννοια της λέξης. Όταν σε βλέπουν έξω, έρχονται σου μιλούν, σε ενθαρρύνουν, είναι εκπληκτικοί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ