ΠΑΟΚ

Ο Τσίμιροτ γίνεται... καλύτερος "κλέφτης"

Ο Τσίμιροτ γίνεται... καλύτερος "κλέφτης"
Τσίμιροτ INTIME SPORTS

Η πρωτιά του Γκόικο Τσίμιροτ στα κλεψίματα στα δύο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και η πρόοδος που έχει στον συγκεκριμένο τομέα σε σχέση με τα ματς κόντρα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο.

Οσο περνά ο καιρός, ο Γκόικο Τσίμιροτ φαίνεται να "πατάει" καλύτερα και "ανεβάζει" την απόδοσή του. Ο ίδιος μάλιστα έχει βελτιωθεί στον τομέα των κλεψιμάτων στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, όπως φανερώνουν οι αριθμοί.

Έχουμε και λέμε... Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που έγινε στις 24/1 ο Τσίμιροτ είχε ένα κλέψιμο ενώ στον αγώνα με τον Ατρόμητο που πραγματοποιήθηκε στις 30/1 είχε δύο κλεψίματα. Συνολικά, δηλαδή, σε αυτά τα δύο ματς είχε τρία κλεψίματα.

Στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας (τα οποία είναι και τα τελευταία τέσσερα των "ασπρόμαυρων" στο πρωτάθλημα), πάντως, αυξήθηκαν τα νούμερα του Βόσνιου.

Απέναντι στον Ολυμπιακό (στις 7/2) είχε πέντε κλεψίματα και είχε την πρωτιά ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη κατηγορία ενώ κόντρα στον Ηρακλή (14/2) έκανε οχτώ κλεψίματα (πρώτος ο Βίτορ με 9). Όσο για τον αγώνα (21/2) με τον Παναθηναϊκό;

Εκτός του γκολ του, είχε έξι κλεψίματα και ήταν ξανά ο καλύτερος του "Δικεφάλου" στον συγκεκριμένο τομέα. Σχετικά με το ματς (27/2) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, είχε 10 κλεψίματα (πρώτος ο Βίτορ με 11).

Ο Τσίμιροτ, λοιπόν, στα δύο από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος αποτέλεσε τον καλύτερο "κλέφτη" του ΠΑΟΚ και το τελευταίο διάστημα έχει ξεκάθαρη πρόοδο στα κλεψίματα σε σχέση με τους αγώνες απέναντι σε ΑΕΚ και Ατρόμητο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ