ΠΑΟΚ

Ο τρίτος "Γολγοθάς" του Γλύκου

Ο τρίτος "Γολγοθάς" του Γλύκου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εφιάλτης της ρήξης χιαστού επέστρεψε σε ένα κομβικό σημείο χρονικά για τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Γλύκο.

Για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Παναγιώτης Γλύκος θα αναγκαστεί να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, και μάλιστα λίγο πριν την ολοκλήρωση της πιο γεμάτης του σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Τον Σεπτέμβριο του 2010, ο Γλύκος είχε επιστρέψει από τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό Βόλου (ομάδα από την οποία τον απέκτησε ο Δικέφαλος του βορρά) και έψαχνε το τρόπο να παραμείνει στο ασπρόμαυρο ρόστερ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης του έδειξε την πόρτα της εξόδου μέσω δανεισμού, με τον Γλύκο να μετακομίζει στην δυτική Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αγροτικού Αστέρα. Τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στον Εύοσμο, ο Γλύκος υπέστη ρήξη χιαστού και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο φινάλε της σεζόν, γράφοντας εννιά συμμετοχές.

Την περσινή σεζόν, και συγκεκριμένα στις 14 Δεκεμβρίου 2015, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα με την Ντόρτμουντ, ο Γλύκος υπέστη εκτεταμένη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί ορθό μηριαίο. Η ατυχία δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι στο οποίο είχε προγραμματιστεί η επανεμφάνισή του, υπέστη υποτροπή. Τελικά, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στις 17 Απριλίου.

Η “ζημιά” που υπέστη το μεσημέρι του Σαββάτου είναι εξίσου σοβαρή με εκείνη πριν από 7,5 χρόνια, με τον Έλληνα κίπερ να γνωρίζει πως θα πρέπει να ανέβει έναν “Γολγοθά” για να ανακάμψει. Όλα αυτά στο δρόμο για μια "προ-μουντιαλική" σεζόν, γεγονός που... τον πονάει διπλά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ