ΠΑΟΚ

Ο Τούντορ τους "έμαθε" τακτική

Ο Τούντορ τους "έμαθε" τακτική
INTIME SPORTS

Στον τομέα της τακτικής ήταν αφιερωμένη η σημερινή (9/7) προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Τούντορ να φανερώνει τις σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα που θα επιλέξει στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς.

Στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (9/7) που ήταν και η μοναδική της ημέρας, ο Ίγκορ Τούντορ έδειξε αρχικά στους παίκτες του βίντεο με την τακτική που θέλει ν’ ακολουθήσει. Στη συνέχεια, ο Κροάτης επιδίωξε να εφαρμόσει ορισμένα πράγματα στην πράξη, με ασκήσεις για την συνολική τοποθέτηση της ομάδας ανά περίσταση.

Σε περίπτωση κατοχής της μπάλας και σε περίπτωση άμυνας. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ καθοδηγούσε τους ποδοσφαιριστές κι εκείνοι, ανάλογα με τις οδηγίες, κινούνταν ο καθένας στο πεδίο δράσης του, ενώ στο τέλος δοκίμασαν την τακτική προσαρμογή με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Μάλιστα, ο 37χρονος κόουτς «έδειξε» την ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα από σήμερα. Αυτή αναμένεται, σύμφωνα με το πώς χρησιμοποίησε τους παίκτες στις ασκήσεις τακτικής, να αποτελείται από τους: Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλα στην άμυνα, Κίτσιου στη δεξιά πλευρά και Μακ στην αριστερή, Κάτσε, Τζιόλης και Πέλκας στο χώρο του κέντρου και επιθετικό δίδυμο ο Περέιρα με τον Λούκας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Κρίστιαν Νομπόα , ο οποίος ενσωματώθηκε σήμερα στις προπονήσεις και αναγκαστικά ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ μαζί του, ατομικό ακολούθησαν και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Ράζβαν Ρατς . Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 10.00 το πρωί και στις 16:00 (τοπική ώρα – 17:00 ώρα Ελλάδος) θα διεξαχθεί το φιλικό με τη Ντνίπρο.

Οριστικά με Λοκομοτίβα

Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στη β΄ προκριματική φάση του Europa League, μετά το ισόπαλο 2-2 στη ρεβάνς με τη Μπρόουτον. Οι Κροάτες προκρίθηκαν χάρις στην εκτός έδρας νίκη τους με 1-3 στην Ουαλία, στον πρώτο αγώνα.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την επόμενη Πέμπτη (16/7) στο Ζάγκρεμπ και η ρεβάνς της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για τις 23/7.

Στον αγώνα της Πέμπτης στο Ζάγκρεμπ, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 46΄με τον Μπάντρις, παίρνοντας ελπίδες πρόκρισης, όμως οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με ανατροπή, χάρη σε γκολ των Φιόλιτς (65΄) και Σόβσιτς (73΄) Ωστόσο, η Μπρόουτον ισοφάρισε άμεσα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στο 75΄ με τον Τζόουνς.

Στις 14/7 στο Ζάγκρεμπ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα φύγει στις 14 του μήνα από το Ντίσελντορφ για το Ζάγκρεμπ καθώς αποφασίστηκε ότι είναι καλύτερο η ομάδα να κάνει δυο προπονήσεις σε συνθήκες αγώνα (κλιματολογικά, γήπεδο, κλπ). Για αυτό το λόγο μάλιστα θα φύγει τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη που θα μεταβεί στο Ντίσελντορφ να παραλάβει την αποστολή και από εκεί να μεταβεί στο Ζάγκρεμπ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ