ΠΑΟΚ

Ο Τούντορ θέλει Τζαβέλλα στην Καραμπούκσπορ

Ο Τούντορ θέλει Τζαβέλλα στην Καραμπούκσπορ
Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ίγκορ Τούντορ θεωρεί ιδανική επιλογή για τη νέα του ομάδα τον 29χρονο αμυντικό. Γιατί το όνομα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ έχει πέραση στην Ιταλία. Διαβάστε το ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η αλληλοεκτίμηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Ίγκορ Τούντορ και τον Γιώργο Τζαβέλλα από την κοινή παρουσία τους στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη. Ο Κροάτης τεχνικός στήριξε πολλά στον Έλληνα αμυντικό πέρυσι και αυτός του αναγνωρίζει ότι είναι ο άνθρωπος που του έμαθε να παίζει σωστά τη θέση του στόπερ, ενώ έχει δηλώσει ότι έχει όλα τα φόντα να κάνει μία σπουδαία προπονητική καριέρα.

Ο 38χρονος κόουτς θα ήθελε, μάλιστα, να συνεργαστεί μαζί του ξανά και στη νέα του ομάδα, την τουρκική Καραμπούκσπορ. Το ενδιαφέρον του έχει ήδη μεταφερθεί στο περιβάλλον του Τζαβέλλα, αλλά και σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο Τούντορ βλέπει στον Τζαβέλλα όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει σε έναν κεντρικό αμυντικό και κυρίως το ότι είναι ένας αμυντικός με επιθετικές τάσεις και με δυνατότητα να κάνει και παιχνίδι από πίσω.

Φυσικά, γνωρίζει ότι δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ και μένει να φανεί αν η νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, Καραμπούκσπορ, θα προχωρήσει στην κατάθεση πρότασης στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Τζαβέλλα.

Κάνει "γκελ" στην Ιταλία και υπάρχει λόγος

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον για την περίπτωση του Τζαβέλλα δείχνουν και συγκεκριμένες ιταλικές ομάδες. Η Φιορεντίνα, λόγω της παρουσία του Κάρλος Φρέιτας (που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό και γνωρίζει καλά την ελληνική αγορά) σε ρόλο αθλητικού διευθυντή, η Τζένοα που και αυτή έχει καλές διασυνδέσεις με την Ελλάδα και απόδειξη είναι η παρουσία του Παναγιώτη Ταχτσίδη και η Ουντινέζε, στην οποία υπάρχει ο Καρνέζης και δέχεται ερωτήματα για τον Τζαβέλλα.

Το ζητούμενο είναι αν από κάποια πλευρά εκδηλωθεί επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του ενώ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει εκδηλωθεί η πρόθεση του ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε επέκταση συμβολαίου με τον 29χρονο αμυντικό.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ