ΠΑΟΚ

"Ο Τούντορ θα κάνει καριέρα"

Zagreb 01.12.2013.-sport-
Dinamo-Hajduk-Igor Tudor
foto Nenad Rebersak
Τούντορ ZAGREB 01.12.2013.-SPORT- DINAMO-HAJDUK-IGOR TUDOR FOTO NENAD REBERSAK

Σίγουρος ο πολύπειρος Τσίρο Μπλάζεβιτς, συμπατριώτης του Ιγκόρ Τούντορ, ότι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ θα πετύχει στο έργο που αναλαμβάνει.

Ο Τσίρο Μπλάζεβιτς γνωρίζει το περιβάλλον του ΠΑΟΚ από την σεζόν 1991-92 όταν και κάθισε στον πάγκο του Δικεφάλου, ενώ είχε παίκτη τον Τούντορ στην Εθνική Κροατίας στο Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998.

"Χαίρομαι πολύ που ο Τούντορ θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι θα πετύχει, είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος προπονητής στην Κροατία", είπε αρχικά στο Metropolis 95.5 και συνέχισε αναφερόμενος στην μικρή εμπειρία του 37χρονου τεχνικού:

"Οντως ήταν μικρό το διάστημα που δούλεψε στην Χάιντουκ, αλλά πρόλαβε να δείξει πολύ καλά στοιχεία. Εχει ικανότητες και ταλέντο, είμαι σίγουρος ότι θα κάνει καριέρα γιατί ζει για το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ πήρε έναν προπονητή που θα κάνει παγκόσμια καριέρα. Είναι ένας νέος προπονητής που τοποθετεί τους ποδοσφαιριστές εκεί που πρέπει να παίζουν, ξέρω ότι έχει επιθετική φιλοσοφία".

Κατέληξε λέγοντας: "Ημασταν μαζί στο Μουντιάλ της Γαλλίας. Ηταν από τους καλύτερους μου παίκτες. Βεβαιώνω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μία καλή επιλογή. Το αν θα πετύχει, βέβαια, εξαρτάται και από πόσους και ποιους ποιοτικούς παίκτες θα έχει. Εγώ πιστεύω, ωστόσο, ότι όπως και να έχει θα τα πάει καλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ