ΠΑΟΚ

Ο Τούντορ "έκοψε" Ρατς, Γκολάσα και Μάρτενς

Ο Τούντορ "έκοψε" Ρατς, Γκολάσα και Μάρτενς
INTIME SPORTS

Με εισήγηση του Κροάτη προπονητή οι Ρατς, Γκολάσα και Μάρτενς "τελειώνουν" από τον ΠΑΟΚ και ενημερώθηκαν από τον Άρνεσεν ότι έχουν άδεια να ψάξουν ομάδα.

Ο Ίγκορ Τούντορ είχε μιλήσει πριν λίγες μέρες για παίκτες που θα φύγουν από τον ΠΑΟΚ και πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό τι εννούσε. Ο Κροάτης τεχνικός, εδώ και λίγες μέρες, έχει ενημερώσει τη διοίκηση πως δεν υπολογίζει τους Ρατς, Μάρτενς και Γκολάσα, όπως και τον Περειρα.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, σήμερα (25/7) οι τρεις πρώτοι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τον Φρανκ Άρνεσεν πως έχουν άδεια να ψάξουν ομάδα και ότι από Δευτέρα (27/7) θα προπονούνται με την Κ20 μέχρι να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρατς είχε επεκτείνει τη συνεργασία του μέσα στην προηγούμενη σεζόν με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2017. Εκείνο το διάστημα λήγει και το συμβόλαιο του Γκολάσα, ενώ έως του χρόνου το καλοκαίρι έχουν συμφωνία με την ΠΑΕ, Μάρτενς και Περέιρα.

Για τον Αργεντινό πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν θα αλλάξει κάτι ακόμη κι αν πληρώσει το πρόστιμο το οποίο αρνιόταν μέχρι σήμερα.Τέλος, να σημειώσουμε ότι η συζήτηση Άρνεσεν-παικτών ήταν σε καλό κλίμα με βάση την ενημέρωση της ΠΑΕ, "χωρίς αντιδράσεις ή διαφωνίες προς τιμήν των παικτών".

Τις επόμενες ημέρες είναι πιθανόν ο Ίγκορ Τούντορ να εισηγηθεί την αποχώρηση κι άλλων ποδοσφαιριστών από τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ