ΠΑΟΚ

"Ο τίτλος για τον ΠΑΟΚ, στα πόδια μας"

"Ο τίτλος για τον ΠΑΟΚ, στα πόδια μας"
Λέο Μάτος, Περέιρα, Κουλούρης

Λέο Μάτος και Φακούντο Περέιρα ξεκαθάρισαν ότι ο τίτλος για τον ΠΑΟΚ την εφετινή αγωνιστική περίοδο είναι στα... πόδια των παικτών, ενώ ο Ευθύμης Κουλούρης τόνισε: «Ο Ίβιτς ξέρει τι μπορώ να προσφέρω".

Τρεις παίκτες που ξεχώρισαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, στα μέχρι τώρα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, βραβεύτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (24/9) στην Τούμπα. Ο λόγος για τον Φακούντο Περέιρα (best goal Αυγούστου), τον Λέο Μάτος (MVP Αυγουστου) και τον Ευθύμη Κουλούρη (best goal και MVP της προηγούμενης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα), οι οποίοι και μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου.

Το συμπέρασμα από τις τοποθετήσεις τους; Ότι ο ΠΑΟΚ έχει όλες τις δυνατότητες και εξαρτάται από τις προσπάθειες των παικτών του να πάρει φέτος τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Περέιρα: "Ο ΠΑΟΚ τα έχει όλα για να πάρει τίτλο"

Ο Αργεντινός επιθετικός, που πήρε βραβείο του καλύτερου γκολ του μήνα για το τέρμα που σημείωσε με κεφαλιά ψαράκι στην Τιφλίδα, τόνισε:

"Ο τίτλος για τον ΠΑΟΚ, στα πόδια μας"

Για το αν το γκολ του στην Τιφλίδα ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές του στον ΠΑΟΚ:

«Ήταν μία πάρα πολύ καλή στιγμή. Δεν έπαιξα και πολύ ως τώρα. Ήταν πολύ καλό το γκολ, σίγουρα μια από τις καλύτερες στιγμές μου».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του:

«Ικανοποιημένος δεν είμαι δεν έχω παίξει όσο ήθελα. Είναι αρχή της σεζόν, έχω συζητήσει με τον προπονητή και πιστεύω ότι θα έχω ευκαιρίες».

Για σύγκριση της φετινής με την προ διετίας ομάδα του ΠΑΟΚ:

« Είναι δύσκολο να συγκρίνεις τις ομάδες, είναι νωρίς. Σίγουρα η φετινή είναι πιο ποιοτική ομάδα. Όμως είναι νωρίς, πρέπει να περάσει χρόνος για να φανεί ξεκάθαρα, η ουσία είναι η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων θα φανεί από το τι θα πετύχει, τι θα κερδίσει στο τέλος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα:

« Υπάρχουν οι δυνατότητες από πλευράς ποιότητας υλικού. Υπάρχει βάθος στο ρόστερ, ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποιοτική ομάδα, έχει καλό προπονητή, όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσει. Το τι θα κατακτήσει στο τέλος εξαρτάται από εμάς, από τι θα κάνουμε, αν βγάλουμε τις δυνατότητές μας».

Μάτος: "Γιατί όχι και εμείς το Europa;"

Ο Λέο Μάτος αναδείχθηκε MVP του μήνα Αυγούστου στην ψηφοφορία που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος στις δηλώσεις του ανέφερε:

"Ο τίτλος για τον ΠΑΟΚ, στα πόδια μας"

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ με βάση το δείγμα που έχει ως τώρα:

«Είμαι κοντά τρεις μήνες εδώ. Μπορώ να μιλήσω για την οργάνωση της ομάδας, δεν έχω κανένα παράπονο. Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να παίζουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα, ο στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα. Έχει όλες τις δυνατότητες αυτή η ομάδα. Πρέπει να έχουμε συγκεκριμένο στόχο, δεν παίζουμε απλά για να παίζουμε και αυτή τη χρονιά υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να πάρουμε το Πρωτάθλημα».

Για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό Πρωτάθλημα και αν επιμένει στην δήλωσή του (σ.σ. σε προ ημερών συνέντευξή του στο Sport24.gr) ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει στον τελικό του Europa League:

«Η πρώτη εντύπωσή μου από το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι ότι πρόκειται για δυνατή διοργάνωση, με καλές ομάδες. Παίξαμε με τον Αστέρα στη Τρίπολη την προηγούμενη αγωνιστική που είναι μία ομάδα δυνατή με ένταση στο παιχνίδι της. Όσο για τα όσα είπα για το Europa League τα βασίζω στο ότι παίξαμε με τον Άγιαξ και μείναμε εκτός συνέχειας στις λεπτομέρειες, ενώ ήμασταν και καλύτεροι. Αντιμετωπίσαμε την Φιορεντίνα πολύ καλά. Και οι δύο είναι πολύ μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, είτε στην ήττα, είτε στις δύο ισοπαλίες, αγωνιστήκαμε πολύ καλά. Κι αφού αυτές μπορούν να κατακτήσουν το Europa League, εμείς γιατί όχι;».

Για το αν έχει στόχο να γίνει ο MVP της σεζόν, αφού άρχισε με το βραβείο του καλύτερου παίκτη στον πρώτο μήνα της:

«Κατηγορηματικά όχι, δεν είναι στόχος μου. Δεν με ενδιαφέρει αυτό, παρά μόνο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αν αυτό συμβεί και έρθει και το βραβείο, οκ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι στόχος. Μέσα από αυτό το βραβείο θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που με έφερε εδώ. Το βραβείο αυτό, όποιος κι αν το παίρνει, είναι ομαδικό. Αν δεν ήταν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου δεν θα το έπαιρνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά και από την άποψη ότι ,μετά από καιρό άλλαξα Πρωτάθλημα και χώρα. Είναι δύσκολο να προσαρμοστείς σε μία νέα πραγματικότητα γι’ αυτό ευχαριστώ προπονητή και συμπαίκτες για την βοήθεια στην προσαρμογή».

Κουλούρης: "Ο Ίβιτς ξέρει τι μπορώ να δώσω"

Ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος πήρε το βραβείο του Best Goal και του MVP της προηγούμενης αγωνιστικής, σημείωσε:

"Ο τίτλος για τον ΠΑΟΚ, στα πόδια μας"

Για το τι σκεφτόταν την εποχή που όλοι έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ θέλει (και έψαχνε) φορ περιοχής:

«Η δική μου σκέψη ήταν μόνο στον εαυτό μου και την ομάδα. Ήξερα ότι είμαι καλά, είχα κάνει συζήτηση πρώτα με τον πρόεδρο και μετά με τον προπονητή και γνώριζα ότι θα πάρω ευκαιρίες. Δε είναι δική μου δουλειά αν θα έπαιρνε φορ η ομάδα. Εγώ είμαι έτοιμος πάντα να παίξω».

Για το αν η παρουσία του Ίβιτς στην ομάδα του προσδίδει ασφάλεια:

«Έχουμε συνεργαστεί με τον προπονητή στη β΄ ομάδα. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι μπορείς να προσφέρεις και να ξέρει και ο προπονητής της δυνατότητές μου. Δεν είναι θέμα ασφάλειας».

Για τις δηλώσεις του Μπίσεσβαρ ότι χρειάζεται υπομονή απ’ όλους για τον Κουλούρη και ότι άμεσα δεν θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής:

«Συμφωνώ με τον Μπίσεσβαρ, με τις δηλώσεις του. Έκανα ό,τι έπρεπε, προσπάθησα να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ και είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ. Είμαι μικρός να κοιτάξω πόσο θα παίζω. Ξέρω ότι βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και όσο περισσότερο χρόνο πάρω, τόσο περισσότερο θα προσπαθώ να δείξω τις δυνατότητές μου».

Για το αν του είπε ο Ίβιτς αυτά που περίμενε να απαντήσει στους δημοσιογράφους μετά το ματς με τον Αστέρα και δεν τον ρώτησαν:

«Μετά το ματς μου έδωσε συγχαρητήρια, δεν κάναμε συζήτηση. Ξέρει τι μπορώ να δώσω και εγώ τι μπορώ να κάνω. Όπως όλα τα ματς, έτσι ήταν και αυτό με τον Αστέρα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με την Ξάνθη και μετά κάθε ένα που ακολουθεί.

Για το αν συμφωνεί με την άποψη του ξαδέρφου του, βετεράνου Πρωταθήτή των σπριντ, Χριστόφορου Χοΐδη ότι μπορεί το δεύτερο να ήταν πιο εντυπωσιακό, αλλά το πρώτο γκολ του στην Τρίπολη ήταν πιο δύσκολο:

«Συζήτησα και μαζί του γι’ αυτό και όντως ήταν δύσκολο το πρώτο γκολ γιατί είναι σε δύσκολη θέση το σώμα μου όταν έρχεται η μπάλα. Το δεύτερο γκολ είναι εντυπωσιακό. Για έναν επιθετικό όλα τα γκολ είναι σημαντικά για μένα και τα δύο αυτά μετράνε το ίδιο δεν βλέπω κάποιο ως καλύτερο».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ