ΠΑΟΚ

Ο τελικός και οι πρώτες αποφάσεις για τον νέο ΠΑΟΚ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μέσω Skype με τους Μίχελ, Λουτσέσκου και καθόρισαν πώς θα κινηθούν το επόμενο διάστημα όσον αφορά στον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει σε κάθε άνθρωπο με τον οποίο μιλά τελευταία την τεράστια επιθυμία του να δει τον ΠΑΟΚ ξανά Κυπελλούχο.

Πιστεύει πολύ στην ποιότητα και την ικανότητα της ομάδας του και θεωρεί ότι στις 12 Μαΐου θα πιστοποιηθεί στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ αυτό που "φωνάζουν" εδώ και εβδομάδες όλοι στην Τούμπα: "Έχουμε την καλύτερη ομάδα".

Αυτό τόνισε και σε συζήτηση μέσω Skype που είχε με τους Λούμπος Μίχελ και Ραζβάν Λουτσέσκου. Στην διάρκεια της, συζήτησε μαζί τους λεπτομέρειες του τελικού και ζήτησε άπαντες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν την ομάδα να πάει πανέτοιμη στον τελικό με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, έκανε μαζί τους και μια πρώτη συζήτηση για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου και κατέληξαν σε ορισμένες αποφάσεις που θα υλοποιηθούν μετά τον τελικό.

- Καταρχάς, θα προχωρήσουν το θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων με πρώτο στη λίστα των Φερνάντο Βαρέλα.

- Επίσης, θα γίνει πιο εντατικά η αναζήτηση για επιθετικό που είναι και η πρώτη προτεραιότητα ενόψει της νέας σεζόν.

- Ακόμη, αναλύθηκε το κεφάλαιο των δανεικών, εκεί που για ορισμένους παίκτες φάνηκε ότι έχει έρθει η ώρα να επιστρέψουν στην Τούμπα (Γιάννουλης, Χαρίσης).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ