ΠΑΟΚ

Ο Στανόγεβιτς δίνει ευκαιρία στον Ουάρντα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Παρότι τρεις ομάδες απ' το εξωτερικό έδειξαν ενδιαφέρον για τον Ουάρντα, ο 24χρονος Αιγύπτιος θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και θα του δοθούν ευκαιρίες, καθώς ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς έχει διάθεση να στηριχθεί πάνω του.

Όταν το πρωί της Κυριακής 2 Ιουλίου η αποστολή του ΠΑΟΚ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για το Χορστ της Ολλανδίας, προκειμένου να κάνει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενημέρωναν ότι είχε "κοπεί" από αυτή για πειθαρχικούς λόγους ο Αμρ Ουάρντα.

Ο 24χρονος Αιγύπτιος, που είχε εξασφαλίσει δύο μέρες παραπάνω άδεια σε σχέση με τους συμπαίκτες του, δεν εμφανίστηκε για εργομετρικά, ενώ υπέπεσε και σε άλλα παραπτώματα γεγονός που τον έφερε σε δυσμένεια. Ο ίδιος, στους ελάχιστους που είχαν καταφέρει να συνομιλήσουν μαζί τους εκείνες τις μέρες, έβγαζε έντονες τάσεις φυγής και διατεινόταν ότι υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν και είναι διατεθειμένες να πληρώσουν για να τον αποκτήσουν (ήταν εκείνη η περίοδος που πρωτοβγήκε το σενάριο για την Γκρασχόπερς).

Οι προτάσεις, στο ύψος που τις προανήγγειλε ό Αιγύπτιος στον Λούμπος Μίχελ, δεν έφτασαν ποτέ, παρότι ο ίδιος τις περίμενε και έκανε ατομικές προπονήσεις. Τελικά, αποφασίστηκε να πάει στην Ολλανδία τις τελευταίες μέρες της παραμονής της αποστολής εκεί (κι αφού του επιβλήθηκε βαρύτατο πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ), να προπονείται μόνος χωρίς να παίρνει μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας. Στο μεσοδιάστημα και ο ΠΑΟΚ κινήθηκε να του βρει ομάδα και, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις σύλλογοι εκτός Ελλάδας κατέθεσαν πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Ουάρντα, όμως, άλλαξε άρδην στάση, δείχνει "ζεστός" να ψάξει συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και έχει σύμμαχο σ΄αυτό και τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς.Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να του δώσει ευκαιρίες, έχοντας διαπιστώσει ότι διαθέτει καλά στοιχεία και ο Ουάρντα ετοιμάζεται για τη δεύτερη ευκαιρία του.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει πει το "οκ" από πλευράς επίσημου ΠΑΟΚ και πλέον ο Αιγύπτιος μετρά αντίστροφα για να αρχίσει να ενεργοποιείται.

Ενδεχομένως να τον δούμε και στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ανόρθωση το βράδυ της Παρασκευής (21/7, 20.30).

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει συνολικά πιο ήρεμος και μετά από καιρό επικοινώνησε και με τον πατέρα του, Μετχάτ στην Αλεξάνδρεια, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσε να μιλήσει μαζί του και έπεφτε σε... τοίχο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ