ΠΑΟΚ

Ο Σρνα και το σκεπτικό Λουτσέσκου

Shakhtar's Dario Srna, right, runs for the ball in front of Napoli's Arkadiusz Milik during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Napoli at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Shakhtar's Dario Srna, right, runs for the ball in front of Napoli's Arkadiusz Milik during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Napoli at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε στην διακριτική ευχέρεια της διοίκησης να αποφασίσει για την μεταγραφή του Ντάριο Σρνα.

Απόλυτα ενήμερος για τις συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ντάριο Σρνα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και, χωρίς να αποτελεί παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις που άμεσα ζητά ενίσχυση η ομάδα, δεν έθεσε βέτο εξαρχής αλλά άφησε στην διοίκηση να μελετήσει την περίπτωση.

Κι αυτό λόγω της τεράστιας προσωπικότητας του Κροάτη που μπορεί να ενισχύσει τον χαρακτήρα της ομάδας, πέρα από την αγωνιστική ενίσχυση που θα επιτευχθεί (και) με τις υπόλοιπες μεταγραφές.

Ακριβώς αυτό το στοιχείο είναι που έχει βάλει όλο τον ΠΑΟΚ σε σκέψεις, παρότι στην θέση του δεξιού μπακ η ομάδα διαθέτει έναν πολύ αξιόλογο παίκτη όπως ο Λέο Μάτος και αγωνιστικά δεν φαίνεται να έχει την ανάγκη ενός παίκτη της εμβέλειας του Σρνα για να παίξει τον ρόλο του μπακ-απ, όντας μάλιστα 36 ετών και σχεδόν εννιά μήνες άπραγος.

Την ώρα μάλιστα που υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν τον ρόλο της εναλλακτικής λύσης όπως ο Κίτσιου.

Όλα αυτά τα δεδομένα μελετώνται και μέχρι αύριο (25/5) το πιθανότερο, αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση.

AP Photo/Efrem Lukatsky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σρνα: "Δεν έχω υπογράψει τίποτα με κανέναν"
"Έλα στους Μάο Μάο παικταρά!"
Πρόστιμο σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου
"Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 4.000.000 ευρώ για το 20% του Ροντρίγκες"
Ο Σρνα, η Σαχτάρ, η τιμωρία για ντόπινγκ και η δήλωση επιστροφής
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ