ΠΑΟΚ

Ο Σόβσιτς "θορύβησε" τους Κροάτες

Ο Σόβσιτς "θορύβησε" τους Κροάτες
Λοκομοτίβα προπόνηση INTIME SPORTS

Το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε ο "κινητήριος μοχλός" της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Νταμίρ Σόβσιτς, στην Τούμπα "ανάγκασε" σε ανάρτηση στο instagram την ομάδα του.

Ο παίκτης από τον οποίο περιμένουν πολλά την Πέμπτη (23/7) στην Τούμπα στις τάξεις της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ είναι ο Νταμίρ Σόβσιτς, ο 25χρονος Βόσνιος με κροατικό διαβατήριο, ο οποίος, σημειωτέον, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Χθες (22/7) το βράδυ, ωστόσο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, γεγονός που "θορύβησε" τους Κροάτες φιλάθλους και που "ανάγκασε" την Λοκομοτίβα να αναρτήσει στον επίσημο λόγαριασμό της στο instragram μήνυμα στο οποίο ανέφερε

"Ο Νταμίρ Σόβσιτς, ο καλύτερος και πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας μας, παρά τις διάφορες εικασίες αύριο θα παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ".Το σχόλιο συνοδεύτηκε από μία φωτογραφία του Σόβσιτς από την έδρα του Δικεφάλου.

Ο Σόβσιτς "θορύβησε" τους Κροάτες

Ψάχτηκε για Κονστάντ

Οσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, ο Αρνεσεν ψάχτηκε για την περίπτωση του Κέβιν Κονστάντ της Τραμπζονσπόρ. Πρόκειται για 28χρονο ποδοσφαιριστή απο τη Γουινέα, ο οποίος παίζει όλη την αριστερή πλευρά και στο παρελθόν πέρασε και από την Μίλαν. Το κόστος για ένα χρόνο έφθανε το 1,8 εκ. ευρώ και ο Αρνεσεν στρέφει αλλού το ενδιαφέρον του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ