ΠΑΟΚ

Ο Σούμπερτ, ο Ρεμπρόβ και οι 4 υποψήφιοι

Ο Σούμπερτ, ο Ρεμπρόβ και οι 4 υποψήφιοι

Σαββίδης και Μίχελ έχουν ξεχωρίσει τέσσερις υποψήφιους με κοινό προφίλ για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Τι δηλώνει ο Ρεμπρόβ στο Sport24.gr και η περίπτωση του Αντρέ Σούμπερτ που "σκανάρει'' ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου".

Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ιβάν Σαββίδη, ο Λούμπος Μίχελ "τρέχει" να κλείσει όσο γρηγορότερο μπορεί το θέμα προπονητή που έχει ανοίξει στον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση Ίβιτς.

Ο 49χρονος Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής της ομάδας εκτιμά ότι μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Δευτέρα ή Τρίτη) ο ΠΑΟΚ θα έχει νέο προπονητή και αυτό γιατί έχει ήδη προχωρήσει σημαντικά την προεργασία με τους υποψήφιους διαδόχους. Από μακροσκελή λίστα υποψήφιων διαδόχων έγινε ένα φιλτράρισμα που οδήγησε σε τέσσερις περιπτώσεις προπονητών που πληρούν τα κριτήρια που θέτει ο ΠΑΟΚ.

Ποια είναι αυτά;

-Να διαθέτουν παρόμοια αγωνιστική φιλοσοφία με αυτή του Βλάνταν Ίβιτς, αφού η εκτίμηση μεγαλομετόχου-τεχνικού διευθυντή είναι πώς η ομάδα έχει έναν κορμό και πρέπει να συνεχιστεί η εξέλιξή της και όχι να ξηλωθεί και να στηθεί από την αρχή.

-Να είναι σε καλή ηλικία (όλοι τους κυμαίνονται μέχρι τα 55) και να συνδυάζουν φιλοδοξία-δίψα για διακρίσεις με ικανοποιητική εμπειρία.

-Να μπορούν να υποστηρίξουν πλάνο πρωταθλητισμού που πλέον δηλώνεται ευθαρσώς στον ΠΑΟΚ.Ο Μίχελ έχει ζητήσει από τους τέσσερις υποψήφιους να του καταθέσουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους προκειμένου στη συνέχει να ιεραρχήσει με τον Ιβάν Σαββίδη το πλάνο της διαπραγμάτευσης.

ΔΥΣΚΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥΜΠΕΡΤ

Μεταξύ των περιπτώσεων που μελετήθηκαν από τον Λούμπος Μίχελ (μένει να φανεί αν ήταν και μέσα στην τετράδα) υπάρχει και αυτή του Αντρέ Σούμπερτ.

Ο 46χρονος Γερμανός τεχνικός που έκανε εντυπωσιακή σεζόν το 2015-2016 και οδήγησε την Γκλάντμπαχ στα playoffs του Champions League της επόμενης σεζόν και από εκεί στους ομίλους είναι ελεύθερος από τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Έχει εργαστεί στην Πάντερμπορν, τη Μάιντς, στην U-15 της Γερμανίας και από εκεί πήγε στην δεύτερη ομάδα της Γκλάντμπαχ, έχοντας μετά την εξέλιξη που σημειώσαμε.

ΡΕΜΠΡΟΒ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΛΟΥΜΠΟΣ ΜΙΧΕΛ"

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά στην φήμη ότι ο Σεργκέι Ρεμπρόβ βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Λούμπος Μίχελ. το Sport24.gr επικοινώνησε μαζί του και ο 43χρονος Ουκρανός τεχνικός τόνισε: "Με τον Λούμπος Μίχελ έχω φιλική σχέση, αλλά δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου".

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ