ΠΑΟΚ

Ο Σολδάνο έχει μπει στο μπλοκάκι του ΠΑΟΚ

Ο Σολδάνο έχει μπει στο μπλοκάκι του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μιλήσει ούτε με τον Φράνκο Σολδάνο, ούτε με την Ουνιόν Σάντα Φε. Ωστόσο, φρόντισε να μάθει λεπτομέρειες που καθιστούν άκρως ενδιαφέρουσα την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει άνοιγμα στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και ειδικά της Αργεντινής και απόδειξη αποτελεί η μεταγραφή του Ροδρίγο Ρέι. Γι’ αυτό και ακούστηκε λογικό το ενδιαφέρον για τον Φράνκο Σολδάνο. Ο 23χρονος επιθετικός της Ουνιόν Σάντα Φε μετρά 58 ματς και 12 γκολ από το 2014 μέχρι σήμερα και είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν.

Η αναφορά των Αργεντίνων συμπατριωτών του και του ατζέντη του για το ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ έχει βάση και δεν απέχει από την πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στην Ουνιόν ή ότι μίλησε με τον παίκτη.

Τι ακριβώς συνέβη; Το Sport24.gr έχει λεπτομέρειες που ρίχνουν φως στην υπόθεση:

Μέσω ανθρώπου που λειτουργούσε για λογαριασμό του ο ΠΑΟΚ φρόντισε σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους να ρωτήσει στο περιβάλλον του για τα δεδομένα της σχέσης του παίκτη με την Ουνιόν. Η μία ήταν στις αρχές του καλοκαιριού και η δεύτερη πριν από λίγο καιρό.

Ο Σολδάνο έχει συμβόλαιο με την Ουνιόν μέχρι το 2020, ωστόσο, η αργεντίνικη ομάδα έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και θέλει να πουλήσει παίκτες. Στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσαν να είναι αδιάφοροι για έναν παίκτη με καλά στοιχεία και συμβόλαιο που δεν ξεπερνά (μπορεί να είναι και λιγότερα) τις 100.000 ευρώ ετησίως.

Το όνομα του Σολδάνο «ακούγεται» έντονα στις τάξεις των μεγάλων ομάδων της Αργεντινής (Ρίβερ Πλέιτ, Μπόκα, Ρασίγκ Κλουμπ κ.α.) και είναι προφανές ότι οι άνθρωποι της Ουνιόν εκμεταλλεύτηκαν τη διερεύνηση του ΠΑΟΚ για να δημιουργήσουν «θόρυβο» γύρω από το όνομα του παίκτη.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι το όνομα Φράνκο Σολδάνο δεν υπάρχει στα μπλοκάκια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Είναι βέβαιο ότι η περίπτωσή του θα παρακολουθείται και εφόσον τον Γενάρη τεθεί θέμα απόκτησης επιθετικού (αυτό θα εξαρτηθεί και από ενδεχόμενες αποχωρήσεις παικτών στο υπάρχον ρόστερ) και υπάρχει πρόσφορο έδαφος (χαμηλές απαιτήσεις της ομάδας) δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να κάνει κρούση.

Τίποτα όμως δεν είναι δεδομένο, στην παρούσα φάση.

Πάρτε μία γεύση από τον 23χρονο επιθετικό

Photo credits: Club Union

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ