ΠΑΟΚ

Ο Σκόνδρας θέλει να φύγει, αλλά όχι δανεικός

Ο Σκόνδρας θέλει να φύγει, αλλά όχι δανεικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το θέμα του Γιάννη Σκόνδρα ο οποίος έχει "κοπεί" από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία αλλά και τα ζητήματα που αφορούν το μέλλον των Σάμπο και Αντονις.

Δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία ο Γιάννης Σκόνδρας ("κόπηκε" από τον Βλάνταν Ιβιτς) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Ο εκπρόσωπος του παίκτη έχει ήδη αρχίσει να μιλάει με γερμανικές ομάδες και η μία από αυτές είναι η ΑιντραχτΦρανκφούρτης.

Η πρόθεση του ποδοσφαιριστή είναι να μην παραχωρηθεί ως δανεικός, αλλά θέλει να πάρει τα δικαιώματα του και μιλά με τον "Δικέφαλο" για να οριστεί ένα αντίτιμο.

Τι γίνεται με Σάμπο και Αντονις

Από την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία επίσης "κόπηκαν" οι Ερικ Σάμπο και Τέρι Αντονις. Ο Σάμπο έχει επαφές με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και ομάδα από το εξωτερικό ενώ ο Αντονις έχει αρχίσει επαφές με τον "Δικέφαλο".

Δεν υπάρχει ακόμη κάτι συγκεκριμένο στην περίπτωση του τελευταίου, αλλά από την πλευρά του παίκτη είναι πιθανό να τεθεί ακόμη και θέμα λύσης της συνεργασίας. Θα φανεί αυτό και από τις ομάδες που θα ενδιαφερθούν γι' αυτόν...

Από εκεί και πέρα θυμίζουμε πως έχουμε αναφέρει από χθες ότι για τον Γιώργο Κάκκο υπάρχει ενδιαφέρον από την Βέροια.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ