ΠΑΟΚ

Ο Σάχοβ οδηγεί τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στον θεσμό του Κυπέλλου αποδεικνύεται ο Εβγέν Σάχοβ. Η εντυπωσιακή επίδοσή του με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε έξι ματς.

Ο Εβγέν Σάχοβ δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και φανέλα βασικού στον φετινό ΠΑΟΚ. Ο Ουκρανός έχει συνολικά 20 εμφανίσεις μέχρι στιγμής, έξι εκ των οποίων είναι για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ είχε αγωνιστεί και στα τέσσερα ματς των προκριματικών του Europa League.

Στο πρωτάθλημα έχει 10 συμμετοχές στα 19 παιχνίδια, και τις περισσότερες φορές έχει παίξει ως αλλαγή. Ωστόσο, ο υψηλόσωμος χαφ έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δίνει ο Λουτσέσκου στους αγώνες του Κυπέλλου.

Ο 27χρονος μέσος έχει αγωνιστεί και στα έξι ματς που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στην διοργάνωση, έχοντας σκοράρει μάλιστα 4 φορές, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ.

Η συμβολή του μάλιστα στην νίκη του Δικεφάλου με 2-0 τον πρώτο προημιτελικό με τον Ατρόμητο στην Τούμπα ήταν καθοριστική, καθώς έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ με τακουνάκι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα στο 86ο λεπτό.

Ο Σάχοβ μετράει συνολικά 489 λεπτά συμμετοχής στο φετινό Κύπελλο, έχοντας ξεκινήσει βασικός σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση εκτός από εκείνο της πρεμιέρας κόντρα στον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο, όπου μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε. Τα άλλα τρία γκολ του ήταν απέναντι σε Αιγινιακό (0-5), Τρίκαλα (1-5) και χθες κόντρα στον Ατρόμητο (2-0).

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Σάχοβ ήταν καθοριστικός στο Κύπελλο και στην περσινή σεζόν, όπου είχε 3 γκολ και 2 ασίστ σε 9 εμφανίσεις στη διοργάνωση. Από τα 8 γκολ που είχε συνολικά στην περσινή αγωνιστική περίοδο ο Ουκρανός, στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τα 3 ήταν για το Κύπελλο.

Ένα στο εκτός έδρας 7-0 επί του Πανελευσινιακού για τη φάση των ομίλων, ένα στο 4-1 επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα για τους "16" και ένα στο θριαμβευτικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό της Τούμπας.

Στο χθεσινό κρίσιμο παιχνίδι απέδειξε ότι αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Λουτσέσκου στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, που έχει την ικανότητα να δίνει λύσεις στο σκοράρισμα. Συνολικά, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έφτασε τα 12 γκολ σε 64 εμφανίσεις, έχοντας και 4 ασίστ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

2.000.000 ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ για Τσίμιροτ
ΠΑΟΚ στους φιλάθλους του: "Μην πάτε Αγρίνιο"
Κυριάκος: "Δεν τίθεται θέμα Μάντσον"
"Τρέχει" για ΠΑΣ ο Πέλκας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ