ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης ζητά νοοτροπία πρωταθλητή

PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλει κλίμα εφησυχασμού εντός των αποδυτηρίων του ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του ότι ζητά από τους παίκτες να παίζουν μόνο για το πρωτάθλημα σε κάθε ματς.

Εδώ και λίγες ημέρες, όπως έχουν διαπιστώσει άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης, υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που αναφέρονται στον στόχο της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και τον εμφανίζουν ως συμβιβασμό του ΠΑΟΚ σε έναν στόχο μικρότερο από αυτόν του πρωταθλήματος.

Ακριβώς γι' αυτό, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου ξεκαθάρισε σήμερα στους συνεργάτες του πως μέχρι την τελευταία αγωνιστική η ομάδα πρέπει να παλεύει με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα. Κι ακόμη ότι δεν δέχεται και δεν συμβιβάζεται με συζήτηση που θα αφορά μικρότερους στόχους.

Η νοοτροπία που θέλει από την ομάδα, είναι αυτή της διεκδίκησης του πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση του εφησυχασμού, γι' αυτό άλλωστε και πρόσφατα, μέσω της Μαρίας Γκοντσάρεβα, είχε επαναλάβει προς τους παίκτες ότι θα επιβραβευθούν με βάση τα αποτελέσματά τους στο γήπεδο. Και εκεί ο Σαββίδης θέλει ο ΠΑΟΚ να παραμείνει πρωταθλητής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ