ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης ζητά από τη FIFA εφαρμογή του instant replay!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενοχληθεί σφόδρα από τις κατηγορίες που εξαπολύονται στον ΠΑΟΚ και τον ίδιο προσωπικά και ζητά την εφαρμογή της πιο σύγχρονης μεθόδου και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτής του instant replay.

Η συζήτηση που έχει φουντώσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου και το γκολ οφσάιντ του Ενρίκε που έκρινε την έκβαση του έχει ενοχλήσει σε μεγάλο βαθμό τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χωνέψει πως από μία συγκεκριμένη φάση προκύπτει ότι ο ίδιος είναι ο νέος χαλίφης και ο ΠΑΟΚ ο ευνοημένος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που πάει κόντρα και στα όσα κατά καιρούς δηλώνει για την ισονομία και την καθαρή διαιτησία που θέλει ο "Δικέφαλος" και ο ίδιος προσωπικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Metrosport", έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για να την προωθήσει στη FIFA, με την οποία ζητά η Ελλάδα να είναι μια από τις χώρες στις οποίες θα εφαρμόζεται τη νέα σεζόν το instant replay (αν υπήρχε στον τελικό του Κυπέλλου προφανώς δεν θα μετρούσε το γκολ του Ενρίκε).

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία εφαρμόζει το μέτρο πιλοτικά σε διοργανώσεις διαφόρων χωρών (από τη νέα σεζόν θα μπει και στη Serie A) και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επικαλείται τη γενικευμένη καχυποψία που υπάρχει στη χώρα μας και την ανάγκη να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για να αντιμετωπιστεί. Προφανώς, η ΠΔΕ της ΕΠΟ δεν έχει κανένα λόγο να μην προωθήσει ένα τέτοιο αίτημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ