ΠΑΟΚ

"Ο Σαββίδης θέλει τον Ρομπέρτο"

"Ο Σαββίδης θέλει τον Ρομπέρτο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανάψει το "πράσινο φως" για να γίνουν συζητήσεις για την απόκτηση του Ρομπέρτο από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ρομπέρτο σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που υποστηρίζει ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανάψει το "πράσινο φως" για να αρχίσουν οι συζητήσεις για την απόκτηση του 31χρονου τερματοφύλακα από την Εσπανιόλ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Arena", ο Βλάνταν Ιβιτς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν και ο Ρομπέρτο είναι η περίπτωση που καλύπτει όλα τα στάνταρ.

Με βάση πάντα το δημοσίευμα, από τη στιγμή που ο 31χρονος Ισπανός γκολκίπερ δεν έχει θέση βασικού στην Εσπανιόλ (είναι μπροστά του ο Ντιέγκο Λόπεθ), υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την απόκτησή του και εκτιμάται ότι αυτό μπορεί να γίνει με αγορά των δικαιωμάτων του που θα κυμαίνεται περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Ρομπέρτο έχει αγωνιστεί μόλις σε 4 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο φέτος.

Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέψει κανείς το δέσιμό του με τον Ολυμπιακό (" Ζήτω ο Θρύλος... Ζήτω ο Ολυμπιακός" είχε γράψει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στους "ερυθρόλευκους"), όπως επίσης και το ότι ο ίδιος είχε ζητήσει να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στην Ισπανία για να είναι κοντά στα παιδιά του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ