ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης θέλει Ρώσους διεθνείς στον ΠΑΟΚ!

Ο Σαββίδης θέλει Ρώσους διεθνείς στον ΠΑΟΚ!
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρόσκληση στη νέα γενιά διεθνών της εθνικής Ρωσίας προκειμένου να βοηθηθεί και η εθνική της χώρας ενόψει του Μουντιαλ του 2018 απηύθυνε ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης πέρα από το σχόλιο του για την επικείμενη μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ στη Ζενίτ, κατέθεσε, μέσω της ιστοσελίδας rsport.ru, πρόσκληση σε Ρώσους παίκτες (κυρίως αυτούς που θα αποτελέσουν τη νέα φουρνιά διεθνών) να έρθουν στον ΠΑΟΚ ώστε να βοηθηθεί και η Εθνική Ρωσίας ενόψει του Μουντιάλ του 2018.

Ο μεγαλομετόχος του ΠΑΟΚ τόνισε συγκεκριμένα:

"Θα ήθελα πολύ να προσκαλέσω στον ΠΑΟΚ παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν στο μέλλον νέες επιλογές για την Εθνική Ρωσίας. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Προσπαθούμε για μια τέτοια προοπτική, θα δούμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής και ποιες οι προσδοκίες του".

Στο δημοσίευμα σημειώνεται η παρουσία παικτών από το ρωσικό πρωτάθλημα που αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ, όπως ο Κριστιάν Νομπόα, ο Μπίμπρας Νάτχο, ο Σέκου Ολίσε, ο Τόμας Νέτσιντ, καθώς και η τριετής παρουσία του διεθνή με την Εθνική Ρωσίας, Ομάρ Τετράτζε.

Το μετάνιωσε για Μπεϊτάρ ο Σάμπο

Εξάλλου, στο Ισραήλ γράφεται πως ο Έρικ Σάμπο ακύρωσε το ταξίδι του στην Ιερουσαλήμ για να υπογράψει στην Μπεϊτάρ. Στην ιστοσελίδα " sport1.maariv.co.il" φιλοξενούνται δηλώσεις του εκπροσώπου του 24χρονου χαφ, Κάρολ Κσόντο, ο οποίος ξεκαθάρισε: "Δεν θα έρθει στο Ισραήλ".

Οι Ισραηλινοί, αναφέρουν πως ο Σάμπο άλλαξε άποψη γιατί προτιμά την προοπτική του δανεισμού στην Στεάουα Βουκουρεστίου, ως μέρος της συμφωνίας για τη μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα.

Υπάρχουν και δηλώσεις εκπροσώπου της ομάδας από τα Ιεροσόλυμα, ο οποίος τόνισε: "Ο Έρικ έχει υπογράψει συμβόλαιο με εμάς. Είναι αλήθεια ότι τον περιμέναμε την Δευτέρα, αλλά τελικά δεν ήρθε. Αυτό που εμείς γνωρίζουμε για την υπόθεση είναι θέμα χρόνου, για να ολοκληρωθεί και τελικά να έρθει εδώ. Θα μιλήσουμε μαζί του και θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να έρθει σε εμάς".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ