ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης θέλει να φτιάξει μαρίνα με πλωτή πισίνα

Ο Σαββίδης θέλει να φτιάξει μαρίνα με πλωτή πισίνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αποκάλυψε πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης θέλει να φτιάξει μία μαρίνα με πλωτή πισίνα και ενυδρείο μπροστά στο ξενοδοχείο "Μακεδονίας Παλλάς".

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, επιθυμεί τη δημιουργία μαρίνας με πλωτή πισίνα και ενυδρείο μπροστά στο ξενοδοχείο "Μακεδονίας Παλλάς".

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αποκάλυψε το θέμα μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων. Μάλιστα, για το ζήτημα είχε χθες επαφές στην Αθήνα με το αρμόδιο υπουργείο, καθώς το έργο κολλάει στα νομικά γρανάζια.

Όπως ανέφερε στο ''Ράδιο Θεσσαλονίκη'' ο κ. Μπουτάρης, πραγματοποίησε συνάντηση χθες με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, καθώς, όπως είπε, υφίσταται νομικό κώλυμα εξαιτίας ενός βασιλικού διατάγματος που απαγορεύει κάτι τέτοιο και το οποίο υπάρχει από το 1957. Μάλιστα, ο κ. Μπουτάρης δήλωσε ότι οι επενδύσεις θα ωφελήσουν την πόλη.

Ενδιαφέρον και για το ξενοδοχείο "Esperia"

Εξάλλου, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μέσω της εταιρίας Dimera φαίνεται να είναι ο ένας από τους δύο ενδιαφερόμενους (ο άλλος, η Grivalia Properties, Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία, του Kαναδού μεγαλοεπενδυτή Πρεμ Γουάτσα) για το ξενοδοχείο "Esperia" που βρίσκεται στην οδό Σταδίου, στο κέντρο της Αθήνας. Tο Esperia αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Tαμείου Nομικών, η διοίκηση του οποίου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την παρούσα θετική συγκυρία για τον αθηναϊκό τουρισμό και να προχωρήσει στη μακροχρόνια μίσθωση του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ