ΠΑΟΚ

O Σαββίδης πλήρωσε χρέος Γούμενου ύψους 833.500 ευρώ

Σαββίδης

O Σαββίδης πλήρωσε χρέος Γούμενου ύψους 833.500 ευρώ

Ο Ιβάν Σαββίδης κάλυψε οφειλή που είχε δημιουργήσει ο Γιάννης Γούμενος προς την Εγνατία Ασφαλιστική σε βάρος του ΠΑΟΚ και θα την διεκδικήσει δικαστικά από τον πρώην μεγαλομέτοχο.

Ο Ιβάν Σαββίδης πριν από περίπου 1,5 χρόνο είχε "σβήσει" τις οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο πληρώνοντας περίπου 11 εκάτ. ευρώ και είχε νοικοκυρέψει οικονομικά σε όλα τα επίπεδα την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Απέμενε μόνο μια δικαστική εκκρεμότητα, σύμφωνα με την οποία η Εγνατία Ασφαλιστική απαιτούσε από την ασπρόμαυρη εταιρία 833.500 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε σε χρέος που είχε δημιουργήσει σε βάρος του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Γούμενος.

Ο Σαββίδης αποφάσισε να πληρωθεί άμεσα το συγκεκριμένο ποσό προς την Εγνατία και στη συνέχεια να το διεκδικήσει δικαστικά απευθείας από τον Γούμενο. Πλέον δεν υπάρχει καμία οφειλή (ούτε με την μορφή δικαστικής εκκρεμότητας) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το ελληνικό Δημόσιο αλλά και σε τρίτους.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

H ΠΑΟΚ K20 του Γκαρσία
 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Η γενετική αλήθεια για τους Καλάς. Είναι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου;

Οι Καλάς του Πακιστάν θεωρούν τους εαυτούς τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όμως οι γενετικές έρευνες δε φαίνεται να επιβεβαιώνουν αυτό τον ισχυρισμό.

Γιατί σε δέκα χρόνια θα μας πάρουν τα διπλώματα οδήγησης

Ο θαυμαστός καινούριος κόσμος των αυτοδηγούμενων αυτοκινήτων δεν πλέον προϊόν επιστημονικής φαντασίας.

Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης. H κατάθεση του πατέρα

Άρχισε σε 2ο βαθμό η δίκη για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης, μετά τον ξυλοδαρμό της από το φίλο της. Συγγνώμη ζήτησε ο καταδικασθείς σε ισόβια

Η Sansa Stark ξέρει κάτι που δεν ξέρεις για το Game of Thrones

Γιατί ένα αθώο spoiler δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24