ΠΑΟΚ

O Σαββίδης πλήρωσε χρέος Γούμενου ύψους 833.500 ευρώ

Σαββίδης

O Σαββίδης πλήρωσε χρέος Γούμενου ύψους 833.500 ευρώ

Ο Ιβάν Σαββίδης κάλυψε οφειλή που είχε δημιουργήσει ο Γιάννης Γούμενος προς την Εγνατία Ασφαλιστική σε βάρος του ΠΑΟΚ και θα την διεκδικήσει δικαστικά από τον πρώην μεγαλομέτοχο.

Ο Ιβάν Σαββίδης πριν από περίπου 1,5 χρόνο είχε "σβήσει" τις οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο πληρώνοντας περίπου 11 εκάτ. ευρώ και είχε νοικοκυρέψει οικονομικά σε όλα τα επίπεδα την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Απέμενε μόνο μια δικαστική εκκρεμότητα, σύμφωνα με την οποία η Εγνατία Ασφαλιστική απαιτούσε από την ασπρόμαυρη εταιρία 833.500 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε σε χρέος που είχε δημιουργήσει σε βάρος του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Γούμενος.

Ο Σαββίδης αποφάσισε να πληρωθεί άμεσα το συγκεκριμένο ποσό προς την Εγνατία και στη συνέχεια να το διεκδικήσει δικαστικά απευθείας από τον Γούμενο. Πλέον δεν υπάρχει καμία οφειλή (ούτε με την μορφή δικαστικής εκκρεμότητας) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το ελληνικό Δημόσιο αλλά και σε τρίτους.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

H ΠΑΟΚ K20 του Γκαρσία
SHARE:

BEST OF NETWORK

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

Ο διαδραστικός χάρτης δείχνει την άνοδο των εθνικιστικών και φασιστικών κομμάτων στη γηραιά ήπειρο από το 2001 μέχρι και σήμερα. Σε ποιες χώρες οι εθνικιστές κατέγραψαν τα υψηλότερα ποσοστά;

SPECIAL EDITION

Οι Ελληνίδες MILF που αξίζουν μια θέση στο ημερολόγιο της Pirelli

To νέο ημερολόγιο της Pirelli, που μόλις κυκλοφόρησε αποτελεί και την επίσημη έναρξη της χρονιάς της MILF (Mothers I Like To Follow). Εννοείται πως δεν θα μέναμε τα χέρια σταυρωμένα.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Οι Τούρκοι εγκαλούν Καμμένο και εκείνος απαντά με Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Δεν έχουν τελειωμό οι Τουρκικές προκλήσεις καθώς ζητούν από τον υπουργό Άμυνας να λειτουργεί με σοβαρότητα

ONEMAN FOOD

13 γερμανικά junk foods που πρέπει να έρθουν τώρα στην Ελλάδα

Οι Γερμανοί να μην ξέρουν από καλό φαγητό, αλλά από βρώμικο ξέρουν σίγουρα.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24