ΠΑΟΚ

"Ο Σαββίδης ήθελε τον Μπερμπάτοφ από το 2013"

"Ο Σαββίδης ήθελε τον Μπερμπάτοφ από το 2013"
Μπερμπάτοφ

Ο πατέρας του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Ιβάν, αποκαλύπτει με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα άγνωστες πτυχές της συμφωνίας του γιου του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την ευχή που έδωσε στον 34χρονο επιθετικό

Ο Ιβάν Μπερμπάτοφ μίλησε στην εφημερίδα Metrosport με αφορμή τη μεταγραφή του Ντίμιταρ στον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτωντας την ευχή που έδωσε στον γιο του. Τόνισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθούσε από το 2013 να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα, ενώ σημείωσε ότι υποσχέθηκε στον Ντίμιταρ ότι θα βρίσκεται στις κερκίδες της Τούμπας στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Ποιο είναι το πρώτο σας σχόλιο για την μεταγραφή του Ντίμιταρ στον ΠΑΟΚ;

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία και δε θα μπορούσα να νιώθω διαφορετικά αφού και ο γιος μου χάρηκε για αυτή τη μεταγραφή. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με υπέροχο κόσμο ενώ αγωνίζεται συνεχώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις."

Να υποθέσουμε ότι περιμένετε και εσείς να τον δείτε να αγωνίζεται με την νέα του ομάδα. Πότε θα βρεθείτε στη Θεσσαλονίκη;

"Έχω αποφασίσει να ταξιδέψω στη Θεσσαλονίκη για να δω τον Ντίμιταρ να παίζει σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, αυτό απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση είναι η ΑΕΚ αφού βρέθηκε σε μικρότερες κατηγορίες, αλλά δεν παύει να είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ξέρω ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Θα είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να δω τον Ντίμιταρ να παίζει σε ένα μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος."

Ποια ευχή δώσατε στον γιο σας όταν έκλεισε η μεταγραφή και ζήσατε και εσείς από κοντά την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του;

"Δεν είχα πολλά πράγματα να του πω παρά μόνο ένα: Γιε μου να παίξεις καλά και να κάνεις όλους αυτούς τους ανθρώπους ευτυχισμένους γιατί αντιλήφθηκα πόσο σε αγαπούν και πόσο χαίρονται που είσαι στην ομάδα τους."

Χαίρεται ιδιαίτερα και ο Ιβάν Σαββίδης, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του ΠΑΟΚ. Αλλωστε και ο Ντίμιταρ στις δηλώσεις του στάθηκε στην αποφασιστικότητα του Σαββίδη για να τον αποκτήσει.

"Συμφωνώ και εδώ μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι. Ο Ιβάν Σαββίδης από το 2013 προσπαθούσε να πείσει τον γιο μου να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Από εκείνη τη χρονιά είχε αρχίσει το "πρέσινγκ" και η επιμονή του αλλά και ο τρόπος που τον προσέγγισε έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να πείσουν τον γιο μου να δεχθεί την πρόταση."

Το δέσιμο της οικογένειας Μπερμπάτοφ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν ξέχασε ούτε στιγμή κατά την διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του την οικογένειά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την εποχή που είχε πάει στην Τότεναμ, ο 34χρονος σήμερα άσος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να στηρίξει σε σταθερή οικονομική βάση τον πατέρα του Ιβάν και τη μητέρα του Μαργαρίτα. Στον πρώτο που δεν είχε άλλο εισόδημα εκείνη την περίοδο έδινε 3000 λίρες μηνιαίως και στη μητέρα του που εργαζόταν στο νοσοκομείο 1500.

Την Τρίτη (15/9) μιλάει ο Αρνεσεν

Τον απολογισμό της μεταγραφικής περιόδου θα κάνει την προσεχή Τρίτη (15/9) ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Αρνεσεν. Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ την προσεχή Τρίτη 15.9.2015 και ώρα 13:00 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας, για την συνέντευξη τύπου του Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας, Φρανκ Άρνεσεν.

Στο πλαίσιο της συχνής και τακτικής ενημέρωσης των φιλάθλων, ο Φρανκ Άρνεσεν θα κάνει τον απολογισμό της πρώτης μεταγραφικής περιόδου και της προόδου της ομάδας με βάση τον σχεδιασμό που έγινε. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming από το PAOK TV."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ