ΠΑΟΚ

Ο Σάντος, ο Λουτσέσκου και οι άλλοι

Ο Σάντος, ο Λουτσέσκου και οι άλλοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διακαής πόθος είναι ο Φερνάντο Σάντος, για τον οποίο ο Σαββίδης βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που αρέσει και στον Μίχελ και η "βροχή" από προτάσεις.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να συμμαζέψει το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ που μετρά μία μόλις νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια και "τρέχει" για να μην χάσει το τρένο των πλέι οφ. Την ίδια ώρα, όμως, ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ εντείνουν την αναζήτησή τους για τον προπονητή που θα αναλάβει να στήσει τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου είναι αποφασισμένος να πάρει γρήγορα τις σοβαρές αποφάσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας περιόδου. Να δώσει το χρόνο στα στελέχη που θα αναλάβουν να "χτίσουν" σωστά τον νέο ΠΑΟΚ. Και κυρίως, να βρει τον κατάλληλο μάστορα. Ο ομογενής επιχειρηματίας ακούει από όλο τον κόσμο να του λέει για την περίοδο Σάντος και την ομάδα που είχε χτιστεί για μία τριετία.

Πριν δύο χρόνια δεν έκανε το βήμα να φέρει τον Πορτογάλο πίσω στην Τούμπα. Τώρα, όμως, είναι ζεστός και αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το πετύχει. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η ενασχόλησή του 62χρονου τεχνικού με την εθνική Πορτογαλίας και η συμμετοχή της στα τελικά του EURO 2016, όπου θα πάει με μεγάλες φιλοδοξίες.

Μπορεί να πειστεί ο Σάντος να αναλάβει τον ΠΑΟΚ και με ένα τιμ ανθρώπων του να αρχίσει να στήνει τον ΠΑΟΚ, ενώ ο ίδιος θα έχει τις υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του; Το εγχείρημα είναι δύσκολο, αλλά ο Σαββίδης μοιάζει αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες. Άλλωστε, γύρω του υπάρχουν άνθρωποι, παρότι πλέον εκτός ΠΑΟΚ, όπως ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας που μπορούν να καλλιεργήσουν το έδαφος. Στο επόμενο διάστημα θα φανούν πολλά.

Η αξιόλογη εναλλακτική του Λουτσέσκου

Ο Σάντος, όμως, δεν είναι ο μόνος στη λίστα των υπό εξέταση προπονητών. Στη Τούμπα έχουν από πέρυσι ακόμη πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του Ραζβάν Λουτσέσκου της Ξάνθης, που ενισχύθηκε με την παρουσία του Λούμπος Μίχελ που γνωρίζει πολύ καλά τον πατέρα του Μιρτσέα από την κοινή θητεία τους στην Σαχτάρ. Ο 47χρονος τεχνικός θεωρείται ταυτόχρονα έμπειρος και φιλόδοξος και εχει δύο επιπλέον ατού: Τη γνώση, πλέον, της ελληνικής πραγματικότητας, αλλά και την δυνατότητα, αν επιλεγεί, να αρχίσει να δουλεύει από πολύ νωρίς για τη νέα σεζόν. Χθες. μάλιστα, κυκλοφόρησε μία φήμη που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, ότι ο Χρήστος Πανόπουλος δεν κατέβηκε στην συνάντηση των ιδιοκτητών ομάδων γιατί ενοχλήθηκε όταν έμαθε πως ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση στον Λουτσέσκου.

"Βροχή" από προτάσεις

Στο μεταξύ, το email του Λούμπος Μίχελ κατακλύζεται από διάφορες προτάσεις για προπονητή. Ο Σλοβάκος πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει επαφή με διάφορους ατζέντηδες και συγκεντρώνει τις προτάσεις που αξιολογούνται. Το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ