ΠΑΟΚ

"Ο Σαμπράνο έχει δύναμη, ταχύτητα, τεχνική"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝΟ
Σαμπράνο MOTIONTEAM

Το εγκώμιο του Κάρλος Σαμπράνο έπλεξε ο συμπατριώτης του, Κάρλος Σεγάρα, που είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ το 2006.

Δεν είναι πολλοί οι Περουβιανοί που έχουν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Συνολικά πέντε τον αριθμό μαζί με τον Κάρλος Σαμπράνο. Σ' αυτούς συγκαταλέγεται ο Κάρλος Σεγάρα που είχε αγωνιστεί το 2006 στον ΠΑΟΚ και πλέον είναι βοηθός προπονητή, δίπλα στον αδερφό του Πάμπλο, στην Σπόρτινγκ Κριστάλ.

Ο 40χρονος βετεράνος μέσος μίλησε στην εφημερίδα "Μetrosport" για τον Κάρλος Σαμπράνο και το τι μπορεί να προσφέρει στον "Δικέφαλο".

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Ο Ζαμπράνο είναι ένας ποδοσφαιριστής με καλή τεχνική, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και δυνατή ιδιοσυγκρασία. Ανασταλτικά είναι πολύ καλός. Διαθέτει δύναμη, ταχύτητα και τεχνική, όλα συνθέτουν έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή. Και επιδιώκει και την επαφή με την μπάλα.

Υπάρχουν αγώνες που τον απέβαλαν γιατί δεν μπόρεσε να ελέγξει τον χαρακτήρα του. Πάντως δεν έχω ακούσει να έχει προσωπικά προβλήματα. Ήταν πολύ καλός στην Γερμανία. Απ΄ όσο γνωρίζω επρόκειτο να υπογράψει σε κάποια μεγάλη ομάδα εκεί αλλά δεν ξέρω γιατί δεν συνέβη αυτό. Μπορεί να γίνει αρχηγός του ΠΑΟΚ χωρίς δεύτερη σκέψη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ