ΠΑΟΚ

Ο Σάμπο πήρε την σκυτάλη από τον Μακ

Ο Σάμπο πήρε την σκυτάλη από τον Μακ
INTIME SPORTS

Το χατ-τρικ του Σάμπο που ήταν το πρώτο για παίκτη του ΠΑΟΚ στα τελευταία 20 ματς μετά από εκείνο του Μακ κόντρα την Μπρόντμπι και η ψυχολογία που μπορεί να πάρει ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από τον αγώνα με τα Χανιά.

O Eρικ Σάμπο απέναντι στα Χανιά βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα την τρέχουσα σεζόν ως παίκτης του ΠΑΟΚ και μάλιστα "χτύπησε" τρεις φορές. Ο Σλοβάκος πέτυχε τρία γκολ στο ματς Κυπέλλου που έγινε την Πέμπτη και αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ ποδοσφαιριστή των "ασπρόμαυρων" στα τελευταία 20 παιχνίδια της ομάδας.

Ποιο ήταν το τελευταίο χατ-τρικ παίκτη του ΠΑΟΚ πριν από αυτό του Σάμπο; Στην εντός έδρας νίκη (ο "Δικέφαλος" κέρδισε 5-0 στις 20/08/15) απέναντι την Μπρόντμπι ο Μακ πέτυχε τρία τέρματα. Εσι την... σκυτάλη από τον τελευταίο όσον αφορά το χατ-τρικ, πήρε ο Σάμπο στον αγώνα με τα Χανιά.

Το παιχνίδι της Πέμπτης, βέβαια, δεν αποτελεί κριτήριο για το τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο ο 24χρονος ποδοσφαιριστής. Ο πρώην παίκτης της Σπάρτακ Τρνάβα μέχρι στιγμής είναι γεγονός πως δεν έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ και ακόμη "ψάχνεται" αφού η απόδοσή του δεν κυμαίνεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα (τελευταία φαίνεται να έχει μια μικρή αλλά σίγουρα όχι... εντυπωσιακή αγωνιστική βελτίωση).

Ενδεχομένως όμως τα τρία γκολ του στο παιχνίδι με τα Χανιά να του δώσουν ψυχολογία. Αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τον Σάμπο από το ματς της Πέμπτης προκειμένου να "ανεβάσει" στροφές και στο εξής να εμφανιστεί πολύ καλύτερος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ