ΠΑΟΚ

O Σαμπλί, ο Σαββίδης και η "απάντηση" του Μάτος

O Σαμπλί, ο Σαββίδης και η "απάντηση" του Μάτος

Ο ατζέντης Βαντίμ Σαμπλί βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη -κυρίως- για την μεταγραφή του Αζεβέδο και δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη και τους Μάτος και Σάχοβ που εκπροσωπεί.

Ο Βαντίμ Σαμπλί έχει μπει για τα καλά στη ζωή του ΠΑΟΚ τα δύο τελευταια χρόνια, αφού είναι αυτός που έφερε τον Λέο Μάτος και τον Βαντίμ Σαμπλί στην Τούμπα, ενώ συμμετείχε και σε άλλες μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς συμμετέχει στην διαδικασία μεταγραφής του Μάρσιο Αζεβέδο (διατηρεί στενή συνεργασία με την Σαχτάρ), ενώ προσπαθεί να συμβάλλει και στην προώθηση της μεταγραφής του Εβγκέν Χατσερίντι χωρίς να είναι ο ατζέντης του παίκτη.

Ο νεαρός ατζέντης κινείται στο "Μακεδονία Παλλάς" και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη και παράλληλα να βγάλει και φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram.

Είχε ακόμη συνάντηση με τους πελάτες του Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοβ και στην ανάρτηση της σχετικής φωτογραφίας άφησε μπηχτές προς τους τηλεοπτικούς σχολιαστές στην Ουκρανία που έλεγαν ότι ο Βραζιλιάνος του ΠΑΟΚ δεν κάνει για την Ντνίπρο.

president of PAOK FC Savvidi Ivan. #prostarfootballagency

A post shared by Shablii Vadim (@shablii_vadim) on


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ