ΠΑΟΚ

Ο Ρούντνεβς στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ

Ο Ρούντνεβς στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ

Ο Άρτιομς Ρούντνεβς είναι στη Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε το Αμβούργο στο λογαριασμό του στο τwitter για να.. πικάρει τη BILD που επέμενε πώς δεν θα έρθει.

Πριν από λίγη ώρα το Αμβούργο στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter αποκάλυψε ότι ο Άρτιομς Ρούντνεβς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ. Το τιτίβισμα έγινε ως "απάντηση' στη BILD που υποστήριζε πως ο Λετονός φορ δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. " Ο Άρτιομ Ρούντνεβς βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να βγάλει μία φωτογραφία (αυτό σημαίνει η λέξη BILD)...".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λετονός είχε δείπνο με τον Άρνεσεν στο "Μακεδονία Παλλάς" παρέα και με τον Γκάρι Ροντρίγκες που σήμερα υπογράφει τριετές συμβόλαιο με το "Δικέφαλο".

Ο Ρούντνεβς είναι 27χρονών και μετά από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στη Λετονία και την Ουγγαρία πήγε στη Λεχ Πόζναν στην Πολωνία και από εκεί το 2012 στο Αμβούργο. Πέρυσι έπαιξε δανεικός στο Ανόβερο και φέτος δεν υπολογιζόταν από τον Μπρούνο Λαμπααντία, τον προπονητή του Αμβούργου.

Έτσι, παρότι ήταν αρνητικός στην αρχή δέχθηκε τελικά την πρόταση του Άρνεσεν και ήρθε Θεσσαλονίκη και προφανώς σύντομα υπογράφει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ