ΠΑΟΚ

Ο Ρέι, η Γοδόι Κρουζ και το μέλλον του Αργεντίνου στον ΠΑΟΚ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΡΕΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΡΕΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ροντρίγκο Ρέι συνεχίζει τις διακοπές του στην πατρίδα του και επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της πρώην ομάδας του της Γοδόι Κρουζ. Η επίσκεψη του δεν έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, καθώς οι Αργεντίνοι απέκτησαν νέο τερματοφύλακα.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι το Ροντρίγκο Ρέι ως βασικό τερματοφύλακα. Τα πράγματα για τον Αργεντίνο δεν πήγαν όπως και ο ίδιος θα περίμενε καθώς από τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, στις αρχές Δεκεμβρίου και μετά έχασε από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Το θέμα με τον Αργεντινό είναι αν θα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν ως δεύτερη επιλογή ή αν θα θελήσει να δοκιμάσει αλλού την τύχη του. Ο ίδιος ο Ρέι, που βρέθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο της Γοδόι Κρουζ, έχει πει δημόσια ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ωστόσο κάτι τέτοιο δύσκολα να συμβεί τώρα, καθώς η Γοδόι απέκτησε τον Αντρές Μερίνγκ.

Όπως και να έχει, αν δρομολογηθούν εξελίξεις για τη θέση του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ και προκύψει κάποια αποχώρηση, είτε του Ρέι, είτε κάποιου άλλου γκολκίπερ, ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς θα είναι αυτός που θα αποτελεί τον πρώτο στόχο του "Δικεφάλου του Βορρά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ