ΠΑΟΚ

Ο Ρέι γίνεται κοινοτικός πριν τη λίστα του Europa League

Ο Ρέι γίνεται κοινοτικός πριν τη λίστα του Europa League

Ο Ροντρίγκο Ρέι βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (11/07) στην Ιταλία προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες έκδοσης του κοινοτικού διαβατηρίου του.

Η αλλαγή πλάνων όσον αφορά στην ένταξη του Ροντρίγκο Ρέι στις προπονήσεις έχει να κάνει με τις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στον εκπρόσωπο του 26χρονου Αργεντινού και των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ.

Σε αυτές, η πλευρά του ποδοσφαιριστή γνωστοποίησε πως σε επίπεδο "γραφειοκρατίας" ο Ρέι έχει ήδη κάνει προεργασία για να αποκτήσει Ιταλικό διαβατήριο, κάτι που σε συνδυασμό με την πρώτη κατάθεση της λίστας για τα παιχνίδια της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League, έκανε τους ασπρόμαυρους να αφήσουν τον Ρέι να βρεθεί στην Ιταλία αυτές τις ημέρες έτσι ώστε όταν θα έρθει η ώρα της Ευρωπαϊκής λίστας, να δηλωθεί ως κοινοτικός.

Μια ακόμα παράμετρος είναι και η θέση στην οποία αγωνίζεται, καθώς το διάστημα προσαρμογής ενός τερματοφύλακα είναι μικρότερη από ότι ενός παίκτης σε οποιαδήποτε άλλη θέση. Οι άνθρωποι των κυπελλούχων Ελλάδος είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ρέι προκειμένου να ενημερωθούν για τις κινήσεις του επί Ιταλικού εδάφους και να κλείσουν τα εισιτήρια μετάβασής του στην Ολλανδία, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (14/07).

Photo Credits: Godoy Cruz Twitter

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ