ΠΑΟΚ

Ο πρώτος έλεγχος των μεταγραφών του ΠΑΟΚ

Ο πρώτος έλεγχος των μεταγραφών του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έζησε ακόμη ένα "θορυβώδες" μεταγραφικό καλοκαίρι και σχεδόν τρεις μήνες από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου η συζήτηση για το τι προσφέρουν οι νεοαποκτηθέντες στον Δικέφαλο έχει "φουντώσει". Το Sport24.gr επιχειρεί μία πρώτη καταγραφή της παρουσίας των 9 παικτών που έγιναν κάτοικοι Τούμπας.

Δεν πάει πολύς καιρός από το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και το εντυπωσιακό ντεμαράζ του ΠΑΟΚ που ανακοίνωσε με διαφορά λίγων ωρών την απόκτηση των Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια και Σαμπράνο. Ο ενθουσιασμός του κόσμου εκτοξεύθηκε στα ύψη, η φράση "αυτό το πρωτάθλημα είναι δικό μας" έγινε -και ακόμη παραμένει- το βασικό μότο όλων στον ΠΑΟΚ φέτος και αυτό γέννησε τεράστιες προσδοκίες για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ανταποκρίνονται σ' αυτές; Η συζήτηση που έχει ανοίξει είναι έντονη και γίνεται πλέον καθημερινά. Το Sport24.gr επιλέγει να βάλει ένα λιθαράκι σ' αυτή κάνοντας μία πρώτη καταγραφή της προσφορά των 9 μεταγραφικών αποκτημάτων του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά:

ΡΟΔΡΙΓΟ ΡΕΪ: ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η θέση του τερματοφύλακα είναι μακράν η πιο δύσκολη από κάθε άλλη στον ΠΑΟΚ. Παραδοσιακά οι γκολκίπερ του Δικεφάλου αμφισβητούνται από τους οπαδούς (το παράδειγμα του Γλύκου είναι το πλέον χαρακτηριστικό) και το ότι ο Ροδρίγο Ρέι μπήκε "δυνατά" στο κάδρο της κριτικής στο 17ο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (του χρεώθηκε σημαντική ευθύνη στις φάσεις των δύο γκολ του Πανιωνίου) συνιστά αξιοσημείωτη επίδοση. Με αφορμή το ματς στη Νέα Σμύρνη και κατά δεύτερο εκείνο του αποκλεισμού στη Σουηδία από την Έστερσουντ, έχει αποκτήσει τελευταία δημοφιλία η άποψη "ο Ρέι δεν κάνει το μεγάλο λάθος, αλλά δεν έχει κάνει και τη μεγάλη απόκρουση ακόμη".

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι έχει συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στο να διαθέτει ο ΠΑΟΚ τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μαζί με την ΑΕΚ με 7 γκολ παθητικό, γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από δύσκολες καταστάσεις (π,χ. στο ματς της Λιβαδειάς) και το συνολικό πρόσημο στις εμφανίσεις του είναι θετικό.

Η συνέχεια σαφώς θα βοηθήσει στο να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα, όμως, σε σχέση με αυτό που βίωνε ο ΠΑΟΚ με τον Γλύκο, με την παρουσία του Ρέι έχει μειώσει αισθητά τα επίπεδα γκρίνιας. Ο Δικέφαλος ποντάρει πολλά και ως επένδυση πάνω του, καθώς έχει ιταλικό διαβατήριο και κίνητρο την κλήση στην Εθνική Αργεντινής και θέλει να προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Γι' αυτό, άλλωστε, έδωσε 1,8 εκατ. ευρώ συνολικά για να τον αποκτήσει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: ΑΡΧΙΣΕ ΡΕΖΕΡΒΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΘΕΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Πήγε στον ΠΑΟΚ απόλυτα συνειδητοποιημένος ότι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, θα ήταν η εναλλακτική λύση πίσω από τον Ρέι, την πιο ακριβή επένδυση που έχει κάνει ποτέ ο Δικέφαλος στη θέση του τερματοφύλακα. Ο πανύψηλος 1.97μ. γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε δύο μόλις επίσημα παιχνίδια, αμφότερα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Τόσο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, όσο και απέναντι στον Αιγινιακό, όσες φορές χρειάστηκε έδειξε καλά αντανακλαστικά και μπόλικη διάθεση. Περιμένει πλέον τις ευκαιρίες του στην βασική ενδεκάδα κι αυτό, αν μη τι άλλο, θα του δώσει τη δυνατότητα να αλλάξει το στάτους του στην ομάδα.

Στον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν την ικανοποίησή για την συνολική παρουσία του Αθηναίου τερματοφύλακα και έφτασαν μέχρι το σημείο να σκέφτονται επέκταση συμβολαίου (έχει μονοετές). Όπως σημειώσαμε, όμως, όλα είναι ρευστά, και ειδικά στην περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, οι κρίσεις θα αρχίσουν να γίνονται από τώρα και στο εξής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΗΜΝΙΟΣ: ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ "ΦΩΝΑΖΕΙ" ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς είχε εισηγηθεί στον Ιβάν Σαββίδη να τα... σπρώξει για να αποκτήσει τον πιτσιρικά που τον είχε "τρελάνει" από την εποχή που ακόμη ήταν αντίπαλος της Κ20 του ΠΑΟΚ και ο νεαρός κόουτς προπονητής της. Ο Δημήτρης Λημνιός ανηφόρισε στην Τούμπα όταν στο ταμείο του Ατρομήτου μπήκαν 900.000 ευρώ (η ομάδα του Περιστερίου κράτησε και ποσοστό μεταπώλησης 15%). Η έλευση Στανογεβιτς δημιούργησε μία πολύ δύσκολη κατάσταση για εκείνον, καθώς ο προκάτοχος του Λουτσέσκου ήθελε να τον στείλει δανεικό χωρίς να του δώσει καμία ευκαιρία. Ευτυχώς για εκείνον, ο Ρουμάνος κόουτς αποκατέστησε την λογική και επανέφερε τον 19χρονο εξτρέμ στο αγωνιστικό πλάνο.

Έχει παίξει σε 10 παιχνίδια, έχει δώσει 2 ασίστ και έχει σκοράρει μία φορά, το κυριότερο, όμως, είναι πως έχει δημιουργήσει την αίσθηση πως δικαιούται να πάρει φανέλα βασικού. Μέσα στο γήπεδο βγάζει ενέργεια, διάθεση, υψηλή τεχνική και κυρίως έκρηξη, στοιχείο που λείπει πολλές φορές από την ομάδα του στα φετινά παιχνίδια της. Το θετικό είναι ότι ο νεαρός άσος αντιμετωπίζει συνειδητά την δύσκολη κατάσταση με την πολυκοσμία στους εξτρέμ και περιμένει πάντα υπομονετικά την ευκαιρία του, χωρίς να θέτει θέμα να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα. Το ζητούμενο και για αυτόν είναι οι ευκαιρίες και ο Λουτσέσκου τον έχει πάντα στο μυαλό του. .

ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΑΚ: ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ;

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΚ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΚ ICON

Οι εικόνες από την άφιξή του στο προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία, με την θερμή υποδοχή που του είχαν επιφυλάξει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο ντόρος που είχε δημιουργηθεί γύρω από την επιστροφή του στην Τούμπα, είχαν γεννήσει μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο για τον Ρόμπερτ Μακ. Ο 26χρονος επιθετικός, όμως, δεν έχει καταφέρει-ακόμα τουλάχιστον-να θυμίσει τον καλό Μακ της περιόδου 2015-2016, όταν σε 46 συμμετοχές είχε κάνει 20 γκολ και είχε "αναγκάσει" την Ζενίτ να δώσει 3.500.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Η αλήθεια είναι ότι ο Σλοβάκος περίμενε να έχει και ανάλογο ρόλο με εκείνη τη σεζόν, ως επιθετικός, αλλά ο Στανόγεβιτς απέσυρε πολύ γρήγορα τις σκέψεις για 4-4-2. Από την πλευρά, του δεν είναι σε καλή σωματική κατάσταση ακόμη και είναι σαφές ότι ένας τραυματισμός που είχε στην αρχή της σεζόν στην εθνική Σλοβακίας το ν πήγε πίσω.

Η σεζόν, όμως, είναι ακόμη μεγάλη, ο Μακ ξέρει πολύ καλά τα κατατόπια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γι' αυτό γίνεται προσπάθεια από όλους να αφυπνιστεί. Μέχρι στιγμής έχει κάνει 17 συμμετοχές (τις 10 ως βασικός) και είχε σημειώσει τρία γκολ ένα σε κάθε διοργάνωση, Αν ο Σλοβάκος ανεβάσει στροφές, τότε η επίθεση του ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ζωντάνια,ταχύτητα και το στοιχείο του απρόβλεπτου που της λείπει. Προς το παρόν, ωστόσο, πολλοί αναρωτιούνται γιατί επιλέχθηκε αντί του Ενρίκε που πήγε δανεικός στην Καραμπάχ.

ΝΤΟΡΙΑΝ ΛΕΒΕΚ: ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ

Ο πρώτος έλεγχος των μεταγραφών του ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ίσως να ήταν και οιωνός. Ο Ντοριάν Λεβέκ είχε συγκρουστεί με τον Μάτος στη διάρκεια της προθέρμανσης στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με την Τουμπίζ στις 4 Ιουλίου και έτσι δεν είχε κάνει τότε το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Οι τραυματισμοί συνεχίστηκαν-πριν το ματς με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο Κίεβο, μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα, τον μοναδικό επίσημό του με την "ασπρόμαυρη φανέλα", με αποτέλεσμα να μην επιστρέψει ποτέ.

Οι άνθρωποι της ομάδας μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ψυχολογικό θέμα με τους τραυματισμούς, αφού η κλινική του κατάσταση δεν δείχνει πρόβλημα. Πριν λίγες μέρες αιτήθηκε άδεια να επισκεφθεί στη Γαλλία δικό του γιατρό, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει μέλλον στην Τούμπα, αφού έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις του για την λύση της συνεργασίας τον Ιανουάριο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα μείνει τελικά με την απορία πώς οι άνθρωποι της ομάδας έκλεισαν νωρίς στο καλοκαίρι την μεταγραφή του (αμείβεται με περίπου 400.00 ευρώ ετησίως) και δεν έψαξαν λίγο παραπάνω την περίπτωσή του.

ΟΜΑΡ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μετά από του Βιεϊρίνια, η μεταγραφή του ήταν εκείνη που εξίταρε περισσότερο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Λόγω θέσης (μεσοεπιθετικός με προοπτική να γίνει το "δεκάρι" της ομάδας) και λόγω καριέρας (ειδικά λόγω του περάσματός του από τη Νάπολι). Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακόμη δεν πείθει, παρότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον στηρίζει σταθερά. Για τον Ρουμάνο τεχνικό, ο 27χρονος μέσος τα κάνει όλα σωστά σε τακτικό επίπεδο μέχρι τα ορια της αντίπαλης περιοχής. Όταν φτάνει εκεί η τελική ενέργειά του (πάσα ή εκτέλεση) είναι πολύ κάτω των προσδοκιών. Ο Μαροκινός έχει παίξει σχεδόν... 1000 λεπτά (συνολικά 12 ματς), δεν έχει ακόμη καταγεγραμμένη ασίστ σε φάση γκολ του ΠΑΟΚ και πέτυχε το πρώτο επίσημο τέρμα του μόλις την περασμένη Τετάρτη στο ματς με τον Αιγινιακό.

Προφανώς, ακόμη το "πιστεύω" στο ταλέντο και την αξία του υπάρχει, αν όμως δεν πάρει γρήγορα μπρος το ερώτημα που πλανάται στην ατμόσφαιρα της Τούμπας "γιατί δεν μένει στον πάγκο για να αγωνιστεί ο ο Μπίσεσβαρ ή ο Πέλκας, που πάντως έχει ρόλο κυρίως ως εξτρέμ επί Λουτσέσκου, μπας και συνέλθει" θα γίνει πιο έντονο.

Όταν, μάλιστα, αρχίζουν οι συγκρίσεις με τον περσινό Μπίσεσβαρ που σε 44 ματς είχε 7γκολ και 10 ασίστ, τότε η πίεση για αποδείξεις υψηλής ποιότητας "εδώ και τώρα" γίνεται ακόμη πιο έντονη. Θυμίζουμε ότι για τον Ελ Καντουρί ο ΠΑΟΚ είχε δώσει 1.300.000 ευρώ στην Έμπολι και άλλο μισό εκατομμύριο στον φημισμένο ατζέντη Μίνο Ραϊόλα που φρόντισε να του κάνει ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο.

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ: ΕΔΩΣΕ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

"Αυτός, μάλιστα. Είναι παίκτης για μεγάλο ΠΑΟΚ". Την ατάκα θα την ακούσετε συχνά στις ΠΑΟΚτσήδικες παρέες και κολλάει στον Ζοσέ Μαουρίσιο. Ο 29χρονος μέσος είναι το "οκτάρι" που ο Δικέφαλος έψαχνε εδώ και καιρό. Κυκλοφορεί γρήγορα τη μπάλα, παίζει κάθετα, πατάει στην αντίπαλη περιοχή και σκοράρει. Μπορεί, μάλιστα, να το κάνει και δύο φορές στο ίδιο παιχνίδι, αφού δεν διστάζει να δοκιμάζει τα πόδια του, όπως έκανε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι όμως και παίκτης ρυθμού και ο τραυματισμός στο ματς με την ομάδα της Πελοποννήσου τον πήγε πίσω πάνω που είχε αρχίσει να ανεβάζει στροφές. Γι' αυτό, άλλωστε, δεν έχει πιάσει ακόμη διψήφιο αριθμό τερμάτων (έχει μόνο 8) και μαζί και μία ασίστ.

Είναι, πάντως, αυτός που έχει γεννήσει τις μεγαλύτερες προσδοκίες από όλους τους νεοφερμένους ότι μπορεί να γίνει ηγέτης σε έναν χώρο που ο ΠΑΟΚ πονούσε και να δώσει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Γι' αυτό, άλλωστε, έχει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο (1.500.000 ευρώ ετησίως) μεταξύ άλλων παικτών.

Το ελπιδοφόρο στην περίπτωση του Μαουρίσιο είναι ότι έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα καριέρα του ότι μπορεί να παίξει ρόλο αρχηγού (τον είχε στην Τέρεκ Γκρόζνι). Ακριβώς λόγω όλων όσων αναλύουμε πιο πάνω, κανείς δεν βάζει τον Μαουρίσιο σε σύγκριση με παίκτες που έπαιζαν στη θέση "8" πέρυσι όπως ο Τσίμιροτ (για χάρη του μετατράπηκε σε εξάρι) και Σάχοβ (έγινε παγκίτης).

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΜΠΑΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντελίνο Βϊείρίνια δεν είχε εξαρχής πρόβλημα προσαρμογής στον ΠΑΟΚ. Επέστρεψε σε οικείο περιβάλλον, γνώριζε το πρωτάθλημα και τις ιδιαιτερότητές του και το μόνο ζητούμενο στην περίπτωσή του ήταν να βρει τη φόρμα του, καθώς προερχόταν από τραυματισμό και απραξία στην Βόλφσμπουργκ. Σιγά-σιγά το πετυχαίνει, μέσα στους αγώνες δείχνει ότι έχει πλέον μεγάλη ωριμότητα στον τρόπο που αγωνίζεται και ο Λουτσέσκου δεν είχε πρόβλημα να τον χρίσει πρώτο αρχηγό της ομάδας.

Ωστόσο, λόγω των κακών εμφανίσεων του Λέοβατς και της ανυπαρξίας του Λεβέκ έχει μετατραπεί σε υπηρεσιακό αριστερό μπακ. Το πείραμα άρχισε στο ματς με τη Λαμία, συνεχίστηκε, για κάποιο χρονικό διάστημα, στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και με τον Πανιώνιο παγιώθηκε. Για πόσο; Θα φανεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Τούμπα θεωρούν πολυτέλεια ο Πορτογάλος να μην παίζει εξτρέμ. Έχει ήδη κάνει 11 συμμετοχές και έχει πετύχει ένα γκολ με πέναλτι κόντρα στον Ατρόμητο.

ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝΟ: Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΔΥΣΦΟΡΙΑ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Επίμονα προσπαθούσε όλο το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ να φέρει τον Κάρλος Σαμπράνο στην Τούμπα. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε επιληφθεί προσωπικά της υπόθεσης και είχε χρησιμοποιήσει όλες τις άκρες που έχει στη Ρωσία για να τον πάρει δανεικό από την Ρούμπιν Καζάν στην οποία έχει ηγεμονικό συμβόλαιο (2,5 εκατ. ευρώ ετησίως) και ο ΠΑΟΚ πληρώνει το μισό. Το κατάφερε κυριολεκτικά στο... και ένα των μεταγραφών.

Ωστόσο δύο μήνες τρεις μήνες μετά, αντί όλοι να πανηγυρίζουν υπάρχει προβληματισμός στα όρια της δυσφορίας. Κυρίως λόγω λαθών που έκανε στα ντέρμπι με Ολυμπιακό (κακή αντίδραση στη φάση του γκολ του Ένχελς) και ΑΕΚ (η αποβολή του στο 35'). Από την άλλη, με τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο δείχνει ότι διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι οι επόμενες εβδομάδες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι καθοριστικές για την σχέση του με τον ΠΑΟΚ . Λόγω θέσης και στα 8 ματς που αγωνίστηκε ήταν βασικός, αλλά εσχάτως όχι αναντικατάστατος και αυτό, προς το παρόν, λέει πολλά για τη σύγκρισή του με Κρέσπο και Βαρέλα..

Προφανώς, ο Περουβιανός πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα προκειμένου να επαναφέρει στον Ιβάν Σαββίδη τον ενθουσιασμό που είχε για την μεταγραφή του και είχε εκδηλωθεί στην γιορτή που είχε διοργανώσει η ΠΑΕ μία μέρα μετά τον αγώνα με τον Απολλωνα Τότε, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ του είχε εκφράσει την επιθυμία του να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Τούμπας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ