ΠΑΟΚ

Ο Πογέτ, ο Σάντος και η φιλία Ιβάν-"τίγρη"

Ο Πογέτ, ο Σάντος και η φιλία Ιβάν-"τίγρη"
Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι ακριβώς ισχύει με την επαφή ΠΑΟΚ-Πογέτ και γιατί ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν αποτελεί προτεραιότητα, αλλά είναι στη λίστα Σαββίδη-Μίχελ. Το Sport24.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Από το πρωί σήμερα κυκλοφόρησε ένα σενάριο περί επαφής του ΠΑΟΚ με τον Γκουστάβο Πογέτ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την νέα σεζόν. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ "αντέδρασε" και πριν από λίγο ενημέρωσε πως: "Το θέμα Πογέτ είναι μύθευμα. Δεν είναι στις πρακτικές μας να μιλάμε με ανθρώπους που συνεργάζονται με ομάδες, όπως επίσης γνωρίζετε ότι έχουμε δηλώσει πως ο Βλάνταν Ίβιτς έχει την ευκαιρία, άρα και την προτεραιότητα για τη θέση του προπονητή". Τι λέει όμως το ρεπορτάζ; Το Sport24.gr έχεις τις απαντήσεις:

Δεδομένο πρώτο: Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν πρόκειται να συζητήσει με άλλη ελληνική ομάδα αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα την σχέση του με την ΑΕΚ. Το λέει με όσους μιλάει, το εκμυστηρεύτηκε σε άνθρωπο με τον οποίο μίλησε χθες το βράδυ για αρκετή ώρα.

Δεδομένο δεύτερο: Η πολύ δυνατή προσωπική σχέση Σαββίδη-Μελισσανίδη μεταφράζεται και ως πρακτική "δεν πειράζω παίκτη ή προπονητή, ή στέλεχος της ομάδας του άλλου όσο συνεργάζεται μαζί της". Κατά συνέπεια ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κρούση στον Πογέτ όσο παραμένει προπονητής της ΑΕΚ.

Δεδομένο τρίτο: Ο Βλάνταν Ιβιτς σίγουρα έχει κάποιες πιθανότητες να συνεχίσει και του χρόνου αλλά ο μεγάλος πόθος του Σαββίδη και των συνεργατών του είναι ο Φερνάντο Σάντος, όπως έχει επισημάνει εδώ και καιρό το Sport24.gr. Αν ο Πορτογάλος τεχνικός "ψηθεί" από ανθρώπους που ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει να τον πείσουν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, τότε αυτός θα είναι που θα αναλάβει εν λευκώ να χτίσει τον "Δικέφαλο" από την νέα περίοδο. Ο Σαββίδης θέλει όσο το δυνατόν μικρότερη δημοσιότητα στις επαφές, γι' αυτό και δεν υπάρχει καμιά παραδοχή από στελέχη της ΠΑΕ, ούτε καν ανεπίσημα ότι υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με τον πρώην προπονητή της ομάδας.

Δεδομένο τέταρτο: Η εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ επί ημερών Γκουστάβο Πογέτ αρέσει στον Σαββίδη και σε ορισμένους συνεργάτες του και ας μην ξεχνάμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Πάμπλο Γκαρσία πριν αναλάβει θέση τεχνικού διευθυντή ο Φρανκ Αρνεσεν, είχε προτείνει τον Ουρουγουανό για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Με απλά λόγια, αν ο Πογέτ δεν μείνει στην ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Σάντος, τότε ίσως το όνομα του Ουρουγουανού προπονητή έρθει ξανά στο προσκήνιο για τον "Δικέφαλο" του Βορρά. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στη λίστα Σαββίδη-Μίχελ υπάρχουν κι άλλα ονόματα...

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ