ΠΑΟΚ

Ο πιο δύσκολος γρίφος του Τούντορ

Ο πιο δύσκολος γρίφος του Τούντορ
Αθανασιάδης Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Τα προβλήματα τραυματισμών, οι σκέψεις του Ίγκορ Τούντορ εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό και η τριάδα Μακ - Αθανασιάδης - Μπερμπάτοφ που είναι στο μυαλό για το κυριακάτικο (22/11) παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμών έχει αρκετές απουσίες, κυρίως στην άμυνα και αυτό προβληματίζει τον Ίγκορ Τούντορ αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Η κύρια δοκιμή θα γίνει την Παρασκευή αλλά ο Κροάτης έχει στο μυαλό του ένα πλάνο.

Σκέφτεται να διατηρήσει στην άμυνα τον Τζιόλη μαζί με τους Μαλεζά και Σκόνδρα καθώς είναι τραυματίες οι Βίτορ, Κόστα και ο Τζαβέλλας είναι τιμωρημένος. Στο κέντρο αναμένεται να παίξουν οι Γκολάσα και Κάτσε, ο Ροντρίγκες αριστερά και ο Κίτσιου δεξιά.

Η τριάδα στην επίθεση θα είναι ο Μακ, ο Αθανασιάδης και ο Μπερμπάτοφ με κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους και εναλλαγή ρόλων. Πιθανότατα, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ να παραταχθεί με ένα 3-4-3. Ο Πέλκας θα είναι αρχικά στον πάγκο αφού ο Τούντορ θέλει να τον αποφορτίσει και να δοκιμάσει την τριάδα Μακ, Κλάους και Μπερμπάτοφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ