ΠΑΟΚ

"Ο Περέιρα θα παίξει στην Κολόν"

"Ο Περέιρα θα παίξει στην Κολόν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ατζέντης του Φακούντο Περέιρα, Λουίς Μπελβεδέρε θεωρεί δεδομένη στην αποχώρησή του. "Πιάνει" τις 200 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ ο Μαλεζάς

Ο Βλάνταν Ίβιτς έβαλε χθες φρένο στα σενάρια αποχώρησης του Φακούντο Περέιρα, όμως ο ατζέντης του Λουίς Μπελβεδέρε,ε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Universidad", θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Αργεντινού από τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

"Ο Φακούντο Περέιρα έχει συμφωνήσει 99% να συνεχίσει στην Κολόν. Αν δεν προκύψει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ ή τη Μπαρτσελόνα στην πορεία θα παίξει εκεί. Υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Τουρκίας, της Ολλανδίας και του MLS, όμως προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε την έξοδό του από τον ΠΑΟΚ για να έρθει στην Αργεντινή όσο πιο σύντομα γίνεται. Η ομάδα του δεν θέλει να τον δώσει, εμεις όμως δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον χρόνο συμμετοχής που εχει. Πιστεύω ότι σήμερα αύριο θα βρούμε μία λύση. Την επόμενη εβδομάδα ο Περέιρα μπορεί να βρεθεί στην Κολόν Σάντα Φε"

ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ξεχωριστό θα είναι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή για τον Στέλιο Μαλεζά, εφόσον αγωνιστεί.

Την 9η σεζόν του στον ΠΑΟΚ διάγει ο Στέλιος Μαλεζάς που έχει "γράψει" την δική του ιστορία με την φανέλα του Δικεφάλου.Αυτό αποδεικνύει και ο συνολικός αριθμός συμμετοχών που έχει κάνει ο Κατερινιώτης αμυντικός με την φανέλα του ΠΑΟΚ.Μετρά 199 και αν αγωνιστεί την Κυριακή θα πιάσει τις 200 με την "ασπρόμαυρη" φανέλα.Οι 199 έως τώρα συμμετοχές του αναλύονται ως εξής:157 στην Α' Εθνική, 18 στο Κύπελλο και 24 στην Ευρώπη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ