ΠΑΟΚ

Ο Πέλκας τα... βάζει με Μαουρίσιο

Ο Πέλκας τα... βάζει με Μαουρίσιο

Ο νικητής του best goal Σεπτεμβρίου, Δημήτρης Πέλκας, είναι εκ νέου υποψήφιος απέναντί στους "κεραυνούς" του Βραζιλιάνου, Ζοζέ Μαουρίσιο. Η μάχη για το καλύτερο γκολ του Οκτωβρίου.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Ζοσέ Μαουρίσιο θα διεκδικήσουν το βραβείο Regency Casino Best Goal Οκτωβρίου, σε ψηφοφορία που θα γίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο νικητής του διαγωνισμού για τον Σεπτέμβριο έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του χάρη στο πανέμορφο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λαμία.

Ο Ελ Καντουρί έβγαλε στα δεξιά τον Βιεϊρίνια κι αυτός έκανε άψογο γύρισμα για τον Πέλκα , ο οποίος με ένα μονοκόμματο γυριστό σουτ, εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Πέλκας για να κάνει το repeat πρέπει να τα βάλει με τον Μαουρίσιο, ο οποίος θέτει διπλή υποψηφιότητα.

Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και με δύο δικά του γκολ χάρισε το τρίποντο στον Δικέφαλο. Αρχικά πήρε το ριμπάουντ από το διώξιμο της άμυνας του Αστέρα και εκτέλεσε πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος, ενώ στο δεύτερο ολοκλήρωσε με έναν κεραυνό, μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Ρέι και κατέληξε στον Μαουρίσιο για το 2-0.

Δείτε ΕΔΩ τα υποψήφια τέρματα

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ