ΠΑΟΚ

Ο Πέλκας άνοιξε την πόρτα της Σπόρτινγκ στον Πασχαλάκη

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Δ. ΠΕΛΚΑΣ ΚΑΙ Α. ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ  ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ 24MEDIA ΣΤΗΝ 82η ΔΕΘ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Δ. ΠΕΛΚΑΣ ΚΑΙ Α. ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ 24MEDIA ΣΤΗΝ 82η ΔΕΘ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Πώς προέκυψε και πού ακριβώς βρίσκεται το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η στάση του παίκτη και η αναμονή στα γραφεία της Τούμπας. Τo Sport24.gr έχει όλες τις απαντήσεις.

Όλα άρχισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, στις 11 του μήνα συγκεκριμένα, σε ένα ματς που ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν είχε αγωνιστεί! Άνθρωπος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, εκμεταλλευόμενος τον αγώνα που θα έδινε η ομάδα του με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκακη για το Champions League δύο ημέρες αργοτερα, είχε βρεθεί στις εξέδρες της Ριζούπολης για να παρακολουθήσει τον Δημήτρη Πέλκα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα.

Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος, δίπλα στον Κάνιας και πίσω από τον Ελ Καντουρί για 45 λεπτά, δεν ενθουσίασε και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα, ωστόσο τα στοιχεία που έδειξε αρκούσαν για να μπει το όνομά του στη λίστα των υπό παρακολούθηση παικτών της πορτογαλικής ομάδας.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έτσι, τη δεύτερη φορά, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στις 10 Δεκεμβρίου, η "κατασκοπεία" των Πορτογάλων δεν έμεινε μόνο στον Πέλκα αλλά τούς έκανε "κλικ" και ο Πασχαλάκης. Ήταν μόλις το τέταρτο ματς συνολικά, δεύτερο στο Πρωτάθλημα, του 29χρονου τερματοφύλακα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όμως τα σωματικά προσόντα του και το ταλέντο του δεν μπορούσαν να μείνουν απαρατήρητα. Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ έκαναν "τσεκ" στο όνομά του και άρχισαν να παρακολουθούν στενά την πορεία του και να καταγράφουν τα ρεκόρ του (δεκα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ).

ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΡΤ0ΓΑΛΟΙ

Το όνομά του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ως μεταγραφικός στόχος της Σπόρτινγκ ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες μέσα από διαδοχικά δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που τον χρίζουν πιθανό διάδοχο του Ρουί Πατρίσιο που είναι μία ανάσα από τη Νάπολι.

Προφανώς και η επικείμενη μεταγραφή του 30χρονου γκολκίπερ στην Ιταλία έχει "αναγκάσει" τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ να αρχίζουν να ψάχνουν πολύ εντατικά τις εναλλακτικές λύσεις. Και ο Πασχαλάκης μοιάζει -και λόγω σωματοδομής- να αποτελεί μια πολύ ταιριαστή περίπτωση για να καλυφθεί το κενό του Πατρίσιο. Το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής οι Πορτογαλοι δεν έχουν εκδηλώσει με κατάθεση πρότασης στον ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον τους. Ούτε πήγαν σε απευθείας κρούση προς τον Πασχαλάκη.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ωστόσο, έχουν φροντίσει να στείλουν το μήνυμα και στην πλευρά του παίκτη και σ' αυτή του ΠΑΟΚ ότι θα πρέπει να περιμένουν από μέρα σε μέρα την κίνηση τους για επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Στα γραφεία της Τούμπας δεν αγχώνονται γιατί έχουν φροντίσει να κάνουν ένα νέο συμβόλαιο ως τα τέλη του Δεκεμβρίου του 2019 στον 29χρονο κίπερ, βάζοντας και ρήτρα αποδέσμευσης 5.000.000 ευρώ. Είναι, όμως, προφανές πως, εφόσον έρθει η πρόταση από τη Σπόρτινγκ, αν τελικά παραμείνει ο Πασχαλάκης στην Τούμπα που είναι και το πιο πιθανό (ας μην ξεχνάμε ότι είναι από τους παίκτες που ο Λουτσέσκου έχει συμπεριλάβει στην λίστα των άκρως απαραίτητων για τη νέα σεζόν) θα πρέπει άμεσα η ΠΑΕ να τον καλέσει για αναπροσαρμογή συμβολαίου για να τον δεσμεύσει με μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο και με υψηλότερο buy out.

Όσο για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Πέλκα; Ας μη το διαγράψουμε από το μυαλό μας...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το Champions League της σεζόν 2018-19
Το αινιγματικό ποστ του Γιώργου Σαββίδη
Άγνοια ΠΑΟΚ για το ενδιαφέρον της Αλ Αχλί για Λουτσέσκου
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ