ΠΑΟΚ

Ο Πασχαλάκης "τρέλανε" τους Ιταλούς

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Απεσταλμένοι της Ουντινέζε και της Σαμπντόρια βρέθηκαν στη Λεωφόρο την Κυριακή και ενθουσιάστηκαν, παρακολουθώντας τον 28χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μπορεί στο φινάλε του ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να ήταν εκείνος που συγκέντρωσε περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του λόγω των δύο γκολ που σημείωσε, όμως για να φτάσει στο σημείο να γίνει καθοριστικός ο Σέρβος, χρειάστηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε μία από τις καλύτερες εφετινές εμφανίσεις του(22 συνολικά και 15 χωρίς να δεχθεί γκολ, αν υπολογίσουμε σ' αυτά και το ματς με την ΑΕΚ) και κράτησε όρθια την ομάδα του σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Μάλιστα, προκάλεσε τον ενθουσιασμό των απεσταλμένων δύο ιταλικών ομάδων που τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους. Συγκεκριμένα, στις κερκίδες της Λεωφόρου βρέθηκαν εκπρόσωποι της Ουντινέζε και της Σαμπντόρια, δύο συλλόγων που παραδοσιακά ασχολούνται με το ελληνικό πρωτάθλημα και "ψωνίζουν" αξιόλογους παίκτες από τη χώρα μας. Σε τέτοιο βαθμό που είναι πιθανό να δώσουν το παρών και στον τελικό για να τσεκάρουν σε ένα ακόμη αξιόπιστο τεστ τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Το ενδιαφέρον από τη γειτονική Ιταλία αποτελεί ουσιαστικά την επιβεβαίωση της εξαιρετικής σεζόν που έκανε ο Πασχαλάκης ανεβάζοντας εντυπωσιακά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ