ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υπέρ των προτάσεων των "11"

Ο ΠΑΟΚ υπέρ των προτάσεων των "11"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε ποια στάση κράτησε ο Μάκης Γκαγκάτσης για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Δ.Σ της Λίγκας δείχνοντας την απόλυτη στήριξη του "Δικεφάλου" στις 11 ομάδες που κατέθεσαν ολοκληρωμένη πρόταση.

Απόλυτη ταύτιση με τις προτάσεις των 11 ομάδων για το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε ο ΠΑΟΚ κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας.

Την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Μακης Γκαγκάτσης ο οποίος δήλωσε την απόλυτη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την πρόταση των 11 για κατανομη των τηλεοπτικων χωρις να ισχύει η εμπορική αξία, δηλαδή 50% ισομερώς σε όλους και 50% με βάση τη βαθμολογική συγκομιδή.

Θύμισε, μάλιστα, τη θέση του Ιβάν Σαββίδη: "όλες οι ομάδες είναι ίσες, εφόσον όλες έχουν από μια ψήφο".

Τελικά με παρέμβαση του Ολυμπιακού και υποχώρηση των "11" αποφασίστηκε το 40%-60%, το οποίο ο ΠΑΟΚ ζήτησε να ισχύει ως το 2019. Διαφώνησε ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει υπογράψει ακόμη την επέκταση των τηλεοπτικών.

Σ' αυτό το σημείο έπεσε νέα πρόταση του ΠΑΟΚ στο τραπέζι η σημερινή συμφωνία να ανανεωθεί αυτόματα για τη διετία 17-19. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ζήτησαν νέα συζήτηση, όταν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει σε συμφωνία επέκτασης με τη NOVA.

Στο πλευρό των "11" και για τη διαιτησία. Επιπλέον, ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε την σύμπραξη του ΠΑΟΚ στην πρόταση των "11" για πίεση προς την ΕΠΟ να δεχθεί επαγγελματική διαιτησία. Σε όλη τη συνεδρίαση με τις θέσεις που εξέφραζε ο Γκαγκάτσης έδειχνε να συμφωνεί και ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ