ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ "βλέπει" Λημνιό, 1.000.000 ευρώ θέλει ο Σπανός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Λημνιός EUROKINISSI SPORTS

Ο 19χρονος επιθετικός, Δημήτρης Λημνιός, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου έχει ήδη στείλει το μήνυμα. Στα υπόψιν και ο Κατράνης.

Πάνε κάτι παραπάνω από τρεις μήνες από τη μέρα που το Sport24.gr είχε αποκαλύψει το focus του ΠΑΟΚ πάνω στον Δημήτρη Λημνιό. Ο 19χρονος επιθετικός του Ατρομήτου βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην κορυφή της λίστας των ταλέντων που παρακολουθούν στενά οι σκάουτς του ΠΑΟΚ από την εγχώρια αγορά και η συνεχής πρόοδός του δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο στην Τούμπα.

Παρότι γεννημένος το 1998 ο Βολιώτης επιθετικός που έχει Βραζιλιάνα μητέρα, διάγει φέτος την τρίτη σεζόν του στη Super League. Το 2014-2015 είχε αγωνιστεί μόλις σε δύο ματς, πέρυσι έφτασε τα 14 και φέτος έχει κάνει ήδη τις διπλάσιες συμμετοχές (28), έχοντας μάλιστα σημειώσει και το "παρθενικό" του τέρμα στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ.

Τα πολύ καλά επιθετικά στοιχεία που διαθέτει (κυρίως τεχνική, ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και ταχύτητα) και τα οποία έχει δείξει και σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου, έχουν κάνει τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" να ασχολούνται τελευταία πιο "ζεστά" με την περίπτωσή του.

Έτσι, ενόψει καλοκαιριού φρόντισαν να μάθουν τις απαιτήσεις του Γιώργου Σπανού για την πώλησή του νεαρού ποδοσφαιριστή. Πληροφορήθηκαν ότι οι απαιτήσεις του ισχυρού άνδρα των Περιστεριωτών κυμαίνονται περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ και μένει να φανεί αν ο Ιβάν Σαββίδης δώσει το "ΟΚ" για να γίνει επίσημη κρούση για τον ύψους 1.78μ. ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λημνιός που αγωνίζεται τόσο στα άκρα, όσο και στην κορυφή της επίθεσης, ενδιαφέρει και ομάδες του εξωτερικού, ενώ παλιότερα είχε δοκιμαστεί από τη Σαμπντόρια.

Ένα πλήρες αφιέρωμα στον Λημνιό μπορείτε να διαβάσετε σε ένα παλιότερα θέματα του Sport24.gr.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΡΑΝΗΣ

Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί πώς και ένας ακόμη Βολιώτης, συμπαίκτης του Λημνιού στον Ατρόμητο, βρίσκεται στη λίστα των υπό παρακολούθηση ταλέντων από πλευράς ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον 19χρονο αμυντικό (αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός οπισθοφύλακας) Αλέξανδρο Κατράνη, ο οποίος στην πρώτη σεζόν του φέτος στην ανδρική ομάδα του Ατρόμητου μετρά 19 συμμετοχές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ