ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ το πάνω χέρι για Κρέσπο

Ο ΠΑΟΚ το πάνω χέρι για Κρέσπο

Η περίπτωση του Χοσέ Ανχελ Κρέσπο είναι η πιο βατή για τον ΠΑΟΚ στις θέσεις των στόπερ. Το σκεπτικό του Μίχελ και ποια στάση κρατά ο παίκτης που έχει και δύο προτάσεις από Ισπανία.

Μετά την υπόθεση Ματέους που τυπικά αναμένεται να κλείσει αύριο, ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το βάρος στην τελική επιλογή κεντρικού αμυντικού. Μία από τις περιπτώσεις για τις οποίες είχε ενημερώσει το Sport24.gr είναι αυτή του 29χρονου Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, του Ισπανού που ανήκει στην Άστον Βίλα και ο ΠΑΟΚ μελετά να αγοράσει από την αγγλική ομάδα.Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Λούμπος Μίχελ να τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και τον ατζέντη του και μένει ανοιχτή μόνο η διαπραγμάτευση με την Άστον Βίλα, η οποία εμφανίζεται πλέον πιο ανοιχτή σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Δύο ισπανικές ομάδες και ΠΑΟΚ που αρέσει

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ που έρχεται από την Ισπανία. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του παίκτη, ο Κρέσπο μελετά δύο προτάσεις από τη Λα Λίγκα και αυτή του ΠΑΟΚ. Η προοπτική του ΠΑΟΚ του αρέσει πολύ, προφανώς λόγω και της προοπτικής να παίξει στο Champions League. Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει να προχωρήσει σε αγορά του παίκτη, ωστόσο ο Μίχελ προχωρά παράλληλα τις επαφές και με άλλες εναλλακτικές ποδοσφαιριστών. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προκύπτει είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση και εφόσον Μίχελ-Ίβιτς αποφασίσουν ότι ο Κρέσπο είναι η τελική επιλογή θα τελειώσει τη μεταγραφή.

Ένα στοιχείο που αυξάνει τις πιθανότητες ο Κρέσπο να είναι ο κεντρικός αμυντικός που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, είναι η απόφαση η υπόθεση στόπερ να κλείσει πριν η ομάδα πετάξει για Ολλανδία. Εφόσον, λοιπόν, δεν βρεθεί καλύτερη περίπτωση, τότε είναι πολλές οι πιθανότητες ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην απόκτηση του Κρέσπο. Υπάρχει και μία άλλη ερμηνεία της κινητικότητας γύρω από τον Ισπανό. Ότι τόσο στην υπόθεση Βαρέλα, όσο και σ' αυτή του Κάλα, Στεάουα και Χετάφε αντίστοιχα εγείρουν απαιτήσεις με τις οποίες δεν συμφωνεί ο ΠΑΟΚ.

Ποιος είναι ο Κρέσπο

Ο ύψους 1.83μ. στόπερ αναδείχθηκε από τη φημισμένη σχολή της Σεβίλλης, στην ανδρική ομάδα της οποίας έκανε το ξεπέταγμά του. Ακολούθησε ένας δανεισμός στην Ρασίνγκ Σανταντέρ και μετά το πέρασμά του από τα ιταλικά γήπεδα. Αρχικά με την Πάντοβα και την Μπολόνια και ενδιάμεσα και με τη Βερόνα. Στη συνέχεια πήγε στην Κόρδοβα, από εκεί τον απέκτησε η Άστον Βίλα και στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου αγωνίστηκα δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Οι δύο προτάσεις του ΠΑΟΚ για Βαρέλα

Δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι φιλοξενούνται σε ξένη ιστοσελίδα. Ο ίδιος μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τον Φερνάντο Βαρέλα τονίζοντας πως ο "Δικέφαλος" αρχικά έκανε πρόταση ύψος 500.000 ευρώ για τον παίκτη και μετά αυτή η προσφορά αυξήθηκε σε 1 εκ. ευρώ. Ο Μπεκάλι ζητά μίνιμουμ 2 εκ. ευρώ ενώ εμπλέκει και τον Ολυμπιακό για τον Βαρέλα με βάση όσα του μεταφέρθηκαν από ατζέντη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ