ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ της... πίεσης

Ο ΠΑΟΚ της... πίεσης
INTIME SPORTS

Δεν είναι μόνο ο Ιγκορ Τούντορ που στάθηκε στην γενικότερη πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ καθώς παρόμοιες αναφορές είχαν κάνει οι δύο προηγούμενοι τεχνικοί του "Δικεφάλου", Γεωργιάδης και Αναστασιάδης. Το Sport24.gr θυμάται...

Ο Ιγκορ Τούντορ μετά την... γκέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό αναφέρθηκε στο θέμα της προσωπικότητας των παικτών αλλά και στην πίεση που υπάρχει στις τάξεις του "Δικεφάλου".

"Εχουμε ψυχολογικά θέματα στα αποδυτήρια. Οι παίκτες δεν διαχειρίστηκαν την πίεση που έχουν και ως συνέπεια ήταν αυτό το κακό αποτέλεσμα. Κάποιοι (σ.σ. παίκτες) δεν διαχειρίζονται σωστά την πίεση", είπε μεταξύ άλλων ο Κροάτης τεχνικός.

Γενικότερα η... ατάκα περί πίεσης στον ΠΑΟΚ ακούγεται συχνά στον "Δικέφαλο" και έχει ειπωθεί από τους τρεις τελευταίους προπονητές των "ασπρόμαυρων". Πέραν του Τούντορ, δηλαδή, σχετικές αναφορές έχουν κάνει οι Γιώργος Γεωργιάδης και Αγγελος Αναστασιάδης. Ας θυμηθούμε ενδεικτικά...

Αναστασιάδης: "Φρίκη η πίεση..."

Στις 31/08/14 ο "Δικέφαλος" είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Πλατανιά με 0-4 αφήνοντας έτσι πίσω του το άσχημο αποτέλεσμα (1-1) που είχε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλονή. Επειτα από την νίκη του ΠΑΟΚ στην Κρήτη, ο Αναστασιάδης είπε: " Έπρεπε να σκύψουμε το κεφαλάκι και να αλλάξουμε τρόπο συμπεριφοράς. Όσο για την πίεση; Φρίκη. Σήμερα κάθε άλλο αποτέλεσμα θα δημιουργούσε εντάσεις".

Ακόμη ο Ελληνας τεχνικός έπειτα από το "διπλό" (1-3) απέναντι στη Βέροια στις 21/02/2015, είχε τονίσει: " Ο ΠΑΟΚ εί ναι μία μεγάλη ομάδα με πίεση από όλες τις πλευρές. Πρέπει να κερδίζουμε για τον κόσμο. Ή θα σε πάει ψηλά ή θα σε κάνει κομμάτια. Δεν υπάρχει μέση λύση". Μετά το ισόπαλο εντός έδρας αποτέλεσμα (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης στις 14/03/2015, σχολιάζοντας την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ ανέφερε: " Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν καταλαβαίνει κανείς πως υπάρχει άσχημο κλίμα πάνω από την ομάδα".

Γεωργιάδης: "Πίεση, το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ"

Οσο για τον Γεωργιάδη; Στις 16/03/2015 θέλησε να "στείλει" το εξής μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "ασπρόμαυρων": "Ξέρω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Δεν θα τους ζητήσω τίποτα. Ας προσπαθήσουν απλά να μην δημιουργήσουν παραπάνω πίεση στους παίκτες από αυτήν που μπορεί να υπάρχει ήδη".

Οταν μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Ατρόμητο, ματς (για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας) που έγινε στις 03/06/15, είχε ερωτηθεί για το ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν... τραγικός στα περσινά πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο Γεωργιάδης απάντησε: " Υπάρχει μεγάλη ψυχολογική πίεση στους παίκτες και δεν μπορούν να ανταποκριθούν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ