ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συστήνει την Club Card του στο κοινό και υπόσχεται πλούσια δώρα

Ο ΠΑΟΚ συστήνει την Club Card του στο κοινό και υπόσχεται πλούσια δώρα

Ο ΠΑΟΚ επιβραβεύει την αγάπη των φιλάθλων του δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους διαρκείας να μαζεύουν πόντους επιβράβευσης και να κερδίζουν πλούσια δώρα.

Η αποδοχή, η αγάπη και η εμπιστοσύνη είναι έννοιες που πρέπει να επιβραβεύονται. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα του ΠΑΟΚ, σε μία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση, αποφάσισε να αποδείξει έμπρακτα, πως η σχέση της με τους φίλους της ομάδας, εκτός από πάθος και ένταση, επιθυμεί να έχει και διάρκεια.

Αυτός είναι ο λόγος που οι δεκάδες χιλιάδες κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας όλων των ηλικιών, ενωμένοι κάτω από την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, έχουν πλέον με τη βοήθεια της PAOK Club Card την δυνατότητα, αγοράζοντας προϊόντα με το λογότυπο της αγαπημένης τους ομάδας από την μπουτίκ του συλλόγου ή παρακολουθώντας τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ ζωντανά, να συγκεντρώσουν πόντους επιβράβευσης κερδίζοντας πολλά και όμορφα δώρα.

Ποιους όμως αφορούν τα εισιτήρια για αγώνες του ΠΑΟΚ;

Η απάντηση είναι απλή.

Όλους.

Μικροί, μεγάλοι, οπαδοί που θέλουν να φωνάξουν αλλά και άλλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την…ησυχία τους, μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς τους αλλά και ΠΑΟΚτσήδες «πρώτης θέσης», όλοι χωράνε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν ένα από τα PAOK FC Official Stores και αμέσως θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Τι προϊόντα διαθέτει η μπουτίκ του ΠΑΟΚ;

Και εδώ η απάντηση είναι απλή.

Τα πάντα.

Είδη σπιτιού, αξεσουάρ γραφείου, σχολικά, βρεφικά, αξεσουάρ και φυσικά είδη ένδυσης, όλα με κοινό παρονομαστή το λογότυπο με τον περήφανο δικέφαλο αετό. Προϊόντα που μπορούν να μπουν σε κάθε σπίτι και ταυτόχρονα να γίνουν ένα έξυπνο δώρο.

Για όλα αυτά τα προϊόντα η PAOK Club Card σας επιβραβεύει με κάθε αγορά τους.

Αν θέλετε αν δείτε αναλυτικά τα προς διάθεση προϊόντα της ΠΑΕ και να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές της μπουτίκ δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το store.paokfc.g r.

Πως συγκεντρώνω πόντους;

Η διαδικασία απόκτησης πόντων δε κρύβει καμία δυσκολία.

Κάθε ευρώ αγοράς αντιστοιχεί και σε ένα πόντο, ενώ αναφορικά με τους αγώνες η επιβράβευση έρχεται ως εξής:

  • Για κάθε παρακολούθηση αγώνα του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ επιβραβεύεστε με τρεις πόντους.

  • Για κάθε παρακολούθηση αγώνα με Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλή ή Ατρόμητο, η PAOK Club Card σας χαρίζει εφτά πόντους.

  • Από εκεί και πέρα κάθε άλλος αγώνας πρωταθλήματος δίνει…απλόχερα δεκαπέντε πόντους, οι αγώνες κυπέλλου εφτά πόντους και οι ευρωπαϊκοί τρεις.

Τι κερδίζω;

Από tablet του ΠΑΟΚ μέχρι…χεράκι γηπέδου και από Meet n Greet με όλη την ομάδα, μέχρι την επίσημη στολή του ΠΑΟΚ, ένα είναι το κοινό:

Το γεγονός, ότι η επιθυμία παικτών και διοίκησης είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ να μεγαλώσει και άλλο και να αγκαλιάσει τη πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και τους φίλους της ομάδας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Η ανταμοιβή που σας παρέχουμε για την αγάπη, τη προτίμηση και την αφοσίωση σας είναι το λιγότερο. Σημαντικότερη από όλα είναι η σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που χτίζουμε παρέα μέρα με τη μέρα.

Γιατί αυτή μένει τελικά.

Σημείωση. Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα εισιτήρια, διαρκείας, τη μπουτίκ ή την PAOK Club Card, δεν έχετε παρά να στείλετε mail στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310 954099 καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ