ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στο "Γκολ στη φτώχεια"

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στο "Γκολ στη φτώχεια"

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνεται από την πρωτοβουλία "Γκολ στη Φτώχεια" και από το περιοδικό δρόμου "Σχεδία".

Ο ΠΑΟΚ, συνεπής στην κοινωνική του δράση, βρίσκεται πάντα στους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη προσφέροντας βοήθεια με το δικό του τρόπο. Η ομάδα παλαιμάχων του "Δικεφάλου" θα αντιμετωπίσει την Εθνική Αστέγων σε συμβολικού χαρακτήρα φιλικό αγώνα 4Χ4 στην Πλατεία Αριστοτέλης το Σάββατο (22/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το Σάββατο (22/10) ο ΠΑΟΚ βάζει... γκολ στην φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό συμμετέχοντας στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνεται από την πρωτοβουλία "Γκολ στη Φτώχεια" και από το περιοδικό δρόμου "Σχεδία". Τον ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει η ομάδα παλαιμάχων του συλλόγου που θα αντιμετωπίσει την Εθνική Αστέγων σε συμβολικού χαρακτήρα φιλικό αγώνα 4Χ4. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Επιπλέον, θα υπάρχει και μια υπαίθρια έκθεση με φωτογραφίας από τις συμμετοχές της Εθνικής Αστέγων στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Αστέγων του Ρίο (2010) και της Γλασκώβης (2016), όπως και γελοιογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό δρόμου "Σχεδία".

Photo Credits: paokfc.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ