ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στις δράσεις Football People!

Ο ΠΑΟΚ στις δράσεις Football People!

O ΠΑΟΚ και περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι συμμετέχουν στις δράσεις κατά των διακρίσεων του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "Δίκτυο Fare". Τρία προπονητικά camp για την επιλογή ταλέντων.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παίρνει μέρος σε μία ακόμη εστρατεία κοινωνικού χαρακτήρα. Αναλυτικά, όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα λάβει μέρος στις εβδομαδιαίες δράσεις Football People, του δικτύου Fare και υποστηρίζοντας την κοινωνική εκστρατεία που επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο και στην οποία συμμετέχουν πάνω 100.000 άνθρωποι παγκοσμίως.

Οι εβδομαδιαίες δράσεις του Football People διοργανώνονται υπό την αιγίδα του δικτύου Fare κι ως στόχο έχουν την εξάλειψη των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο και την προώθηση της ένταξης του κοινού σε αυτόν τον σκοπό. Στο διάστημα 5 με 19 Οκτωβρίου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ενώσει τη δύναμή της μαζί με χιλιάδες πολίτες και ερασιτέχνες αθλητές, ώστε μέσω των social media να συμβάλλει στη διάδοση αυτού το τόσο σημαντικού μηνύματος. Διότι, το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει κι όχι να χωρίζει τους λαούς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του δικτύου Fare, Piara Powar αναφέρει: «Οι εβδομαδιαίες δράσεις του Football People είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς καταφέρνει και ενώνει όλους όσους παρακολουθούν και εργάζονται στον τομέα αυτό, αλλά και παίζουν ποδόσφαιρο, και υποστηρίζει την ένταξη αλλά ταυτόχρονα και την διαφορετικότητα στις δομές του, ενώ συγχρόνως στέκεται απέναντι σε κάθε μορφής διάκριση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εντάχθηκε στην εκστρατεία αυτή και σίγουρα αυτή η χειρονομία θα έχει θετικό αντίκτυπο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο» . Το 2016, περισσότερες από 2.000 δραστηριότητες διοργανώθηκαν στην Ευρώπη. Πάνω 100.000 άτομα συμμετείχαν ενεργά σε αυτές.

Σχετικά με το Δίκτυο Fare

Το Δίκτυο Fare είναι ένας ποδοσφαιρικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός κατά των διακρίσεων, που δρα σε 39 χώρες. Το Fare μάχεται κάθε μορφή διάκρισης στο ποδόσφαιρο, όπως του ρατσισμού, των ακροδεξιών απόψεων, του εθνικισμού, του σεξισμού, της LGBTphobia, καθώς και τις διακρίσεις λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων και επίσης κατά των ανθρώπων με αναπηρία. Το δίκτυο χρησιμοποιεί το άθλημα ώστε να εντάξει το κοινό στην πάταξη τέτοιων φαινομένων. Οι εβδομαδιαίες δράσεις του Football People είναι η μεγαλύτερη εκστρατεία κατά των διακρίσεων και της κοινωνικής ένταξης στην Ευρώπη".

Τρία προπονητικά camp για την επιλογή ταλέντων

Με ταχείς ρυθμούς στελεχώνει ο ΠΑΟΚ τα προπονητικά του κέντρα ανά την Ελλάδα. Οι scouter της Ακαδημίας θα βρεθούν μέσα στον Οκτώβριο στην Αλεξανδρούπολη, την Κοζάνη και την Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν camp επιλογής νεαρών ποδοσφαιριστών.

Το Σάββατο 14.10 θα διεξαχθεί camp στις εγκαταστάσεις του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης για τις ηλικίες 2005 έως 2009. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Ιωάννη Βεζάζη (6977686950). Ακολουθεί στις 19.10 η δεύτερη προπόνηση της σεζόν στο προπονητικό κέντρο της Κοζάνης (εγκαταστάσεις ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης), η οποία θα γίνει φυσικά από προπονητές του ΠΑΟΚ. Όσα παιδιά, γεννημένα από το 2005 έως και το 2008, θέλουν να δοκιμαστούν, μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Ιωάννη Νατσιόπουλο (6972090032).

Τέλος, την Κυριακή 22.10 οι scouter του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της Αθήνας, στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας Bocca Arena Παλλήνης, για camp επιλογής παιδιών γεννημένων από το 2005 έως το 2009. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Τάσο Κιλιμτζίδη (6949456287).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ