ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ στη μάχη της υπογραφής του Σπόραρ"

"Ο ΠΑΟΚ στη μάχη της υπογραφής του Σπόραρ"
GREGA WERNIG

Ιστοσελίδα της Σλοβενίας προχωρά την περίπτωση του 21χρονου φορ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Αντράζ Σποράρ, για τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι αναφέρει.

Νέα αναφορά κάνουν στο εξωτερικό για τον ΠΑΟΚ και τον Αντράζ Σπόραρ, τον 21χρονο Σλοβένο φορ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα nogomania.comαναφέρει: "Η εξαιρετική του παρουσία δεν πέρασε απαρατήρητη από ομάδες εκτός Σλοβενίας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας στην μάχη για την υπογραφή του έχει μπει ο ΠΑΟΚ ο οποίος είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας αλλά μεγάλος του στόχος είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης".

Η αναφορά της ΠΑΕ στον Αντονις

Ο Τέρι Αντονις έχει γενέθλια και μεταξύ άλλων η ΠΑΕ αναφέρει γι' αυτόν: " Εμεινε στην Αυστραλία και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην A League σε ηλικία 16 ετών! Συγκεκριμένα στις 11.09.2010 πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Σίδνεϋ με την Γουέλινγκτον κι έγινε ο νεαρότερος επαγγελματίας στην ιστορία του συλλόγου. Την επόμενη σεζόν, ο νεαρός μέσος μετατράπηκε σε βασικό στέλεχος της Σίδνεϋ και τα σενάρια άρχισαν πάλι να τον στέλνουν στην Ευρώπη ως μεταγραφικό στόχο ομάδων όπως η Μαρσέιγ, η Ίντερ, η Λιλ και η Έβερτον. Ενας τραυματισμός στο γόνατο ανέκοψε την πορεία του, αλλά ο Αντόνις επέστρεψε δυνατός στα γήπεδα, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων της Αυστραλίας.

Σε έναν διεθνή αγώνα τραυματίστηκε ξανά κι έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν 2013-14 μαζί με την ευκαιρία να υπογράψει στην Πάρμα. Δεν απογοητεύτηκε, έκανε ακόμα ένα δυναμικό comeback και την προηγούμενη σεζόν ήταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. Είχε 84,8% ολοκληρωμένες μεταβιβάσεις (629/742 πάσες) από τις οποίες μόλις το 18,3% είχαν κατεύθυνση προς την άμυνα της ομάδας του, με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή να μοιράζει το παιχνίδι κάθετα και στα πλάγια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ