ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον Σουηδό του

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον Σουηδό του

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ που είναι αλμυρός και ο Γιάκομπ Γιόχανσον που δεν θέλει να μείνει Ελλάδα. Διαβάστε για τις σουηδικές αναζητήσεις μέσου στις οποίες έχει μπει ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει συζητήσεις με τον Σουηδό ατζέντη, Πάτρικ Μορκ για δύο περιπτώσεις παικτών που εκπροσωπεί. Από τη μία υπάρχει ο Γιάκομπ Γιόχανσον που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, τράβηξε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά δεν δείχνει διάθεση -τουλάχιστον προς το παρόν- να παραμείνει στην Ελλάδα κι από την άλλη υπάρχει ο Ποντους Βέρνμπλουμ που μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο 31χρονος, ύψους 1.87μ. μέσος αρέσει στον ΠΑΟΚ εδώ και μήνες και η αλήθεια είναι ότι Δικέφαλος είχε κάνει μία διερευνητική κρούση και τον περασμένο Ιανουάριο.

Το πρόβλημα στην περίπτωσή του είναι αυτό που ήταν και τότε. Το πολύ υψηλό κασέ του, καθώς στην ΤΣΣΚΑ είχε ένα συμβόλαιο κοντά στα 2.500.000 ευρώ, το οποίο ακόμη και τώρα δείχνουν διάθεση να καλύψουν ομάδες όπως η Ζενίτ και η Λοκομοτίβ Μόσχας. Ωστόσο, ο Βέρνμπλουμ θέλει να φύγει από τη Ρωσία και δεν δείχνει να επηρεάζεται από τις υπόλοιπες ρωσικές σειρήνες. Αν συνέβαινε αυτό ίσως συνέχιζε στην ΤΣΣΚΑ που ήθελε να τον κρατήσει.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταθέσει ακόμη πρόταση στον Βέρνμπλουμ και το πρόβλημα είναι ότι αρκετές ακόμη ομάδες τον θέλουν και είναι έτοιμες να δώσουν χρήματα κοντά σ' αυτά που έπαιρνε στην Ρωσία. Υπάρχει η Αϊντχόφεν (κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για την Φέγενοορντ) από την Ολλανδία, σύλλογοι από την Αγγλία, την Ιταλία και την Γερμανία που μελετούν σοβαρά την περίπτωσή του. Ο ΠΑΟΚ έχει να του προσφέρει την προοπτική συμμετοχής στο Champions League και ένα καλό συμβόλαιο, το θέμα όμως είναι τι άλλο θα προκύψει στον ανταγωνισμό.

Ο Βέρνμπλουμ με 37 ματς, 8 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ΤΣΣΚΑ είναι ξεκάθαρο ότι έχει τα στοιχεία που θέλει από τον παρτενέρ του Μαουρίσιο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως, η απόκτησή του είναι δύσκολη. Και για τον ΠΑΟΚ υπάρχει και μία ακόμη δελεαστική περίπτωση, Οι επόμενες μέρες θα δείξουν προς τα που θα κινηθεί ο Δικέφαλος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ