ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει νομικά την τιμωρία του Ολυμπιακού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην Τούμπα έχουν ήδη έτοιμο φάκελο για τα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου στο “Γ. Καραϊσκάκης” ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και θα αποφασίσουν τις επόμενες μέρες αν και πώς θα κινηθούν για να διεκδικήσουν την αφαίρεση βαθμών από τους “ερυθρόλευκους”.

Θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να διαπιστώσει αν μπορεί να στηρίξει νομικά αίτημα αφαίρεσης βαθμών (η εκτίμηση είναι για -3) από τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι νομικοί του Δικεφάλου έχουν συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία για το τι ακριβώς έχει συμβεί και καταγραφεί στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή, και στις εκθέσεις του παρατηρητή και της Αστυνομίας για τα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στους “ερυθρόλευκους” και την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο ΠΑΟΚ έχει έννομο συμφέρον να ψάξει την υπόθεση και αν θα προχωρήσει και σε κινήσεις σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αποφασιστεί άμεσα. Ενδεχομένως, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" να περιμένουν την δίωξη που θα κάνει ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας ή ακόμη και την κλήση σε απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να καταλήξουν στα επόμενα δικά τους βήματα.

Αν αποφασίσουν, τελικά, να κινηθούν νομικά αυτό μπορεί να γίνει είτε με παρέμβαση, είτε με αυτοτελή καταγγελία. Με βάση τις εκτιμήσεις του νομικού επιτελείου του ΠΑΟΚ το κρίσιμο σημείο είναι ποια ερμηνεία θα δώσουν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα για τον χώρο στον οποίο έγιναν τα εκτεταμένα επεισόδια. Αν εκτιμηθεί ότι έγιναν εντός του χώρου που βρίσκονται τα αποδυτήρια ή έξω από αυτόν.

Σήμερα (18/4) αναμένεται να γίνει και νέα σύσκεψη των επιτελών του νομικού τμήματος για να συζητηθεί εκ νέου το θέμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ